menu

Voel je thuis met én bij Grando Barendrecht

  • Productnieuws
14-11-22

LoooX vind je bij Grando Barendrecht

In Barendrecht wordt LoooX uitgebreid vertegenwoordigd. Hier vind je Tailor-Made Dealer Grando Barendrecht. Je kunt hier terecht voor de complete LoooX collectie, inclusief maatwerkopties. We gingen hierover in gesprek met Evert Rop, eigenaar van de prachtige toonzaal.

Van keuken naar sanitair

Van keuken naar sanitair

Al ruim 16,5 jaar draaide Evert mee in de keuken branche. Hier was hij verantwoordelijk voor de luxere keukens. Toch is hij overgestapt naar sanitair: een prachtige keuze. Nu is hij eigenaar van de zaak. De showroom werd geopend op 1 dec 2017. Wat leuk is om te weten, is dat deze toonzaal in slechts zes weken is gebouwd. Dat is uniek!

Grando Barendrecht ontzorgt

“Op dit moment hebben we maar liefst twaalf man in dienst. Het mooie is dat we klanten volledig kunnen ontzorgen. We verzorgen de hele bouw of verbouw van a tot z. We kunnen het hele project begeleiden en werken met eigen installateurs, zodat de klant zich geen zorgen hoeft te maken. Ook is het team volledig op elkaar ingespeeld: een warm team dat perfect samenwerkt. Dat voel je zodra je binnenkomt!”

Indrukwekkend met LoooX

In de toonzaal vind je volop LoooX. Er zijn indrukwekkende opstellingen gecreëerd met onze nieuwste producten. Ook sluit de opstelling geheel aan op onze LoooX woonstijl ‘Statement’. Er is gekozen voor veel contrast door wit en zwart te combineren. Je vindt hier de Silestone Wash Basin Free, Wooden Facet Deco en ons Chill bad. Een prachtige combinatie!

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.