menu

Help LoooX de wijde wereld in!

  • Blog
25-06-22

Word jij onze nieuwe accountmanager?

Heb je gevoel voor design, ben je op je best als je onderweg bent, enthousiast en toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan verder! Bij LoooX zijn we op zoek naar een gedreven accountmanager (regio Nederland). 

Jouw functie

 

Als fulltime accountmanager draag jij bij aan het verkoopresultaat van ons innovatieve en snelgroeiende sanitairmerk. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties. Ook ga je op zoek naar nieuwe klanten om met hen in gesprek te gaan over ons verrassende aanbod. Met jouw gevoel voor design en interieur weet je precies welke producten met elkaar matchen en een toegevoegde waarde zijn in toonzalen. Een positieve en flexibele instelling, aangevuld met een vlotte babbel mogen daarbij niet ontbreken. 

Jij ademt de LoooX! Niet alleen onderweg, maar ook op evenementen waar ons merk wordt vertegenwoordigd. Jouw functie voer je uit in nauw overleg met onze binnendienst in Deventer. Ook deel jij graag je kennis, creativiteit en nieuwe ideeën met het marketingteam. Tot slot heb je ervaring als accountmanager en enige kennis van de sanitairbranche. 

Dit mag je verwachten

We verwelkomen je in een sterk groeiende, innoverende organisatie waar ruimte is voor initiatieven. Je maakt deel uit van een dynamisch team en je kunt rekenen op een degelijke interne opleiding en ondersteuning van ervaren collega’s. Jouw talent wordt beloond met een marktconform salaris, aangevuld met telefoon en bedrijfswagen.

Meer over ons weten?

Onze collectie bestaat uit producten en accessoires die de badkamer een elegante touch en een verfijnde sfeer geven. Het assortiment bestaat bevat onder andere eikenhouten badkamermeubels, baden, stijlvolle badkamerspiegels, handige accessoires en meer. Vakmanschap, natuurlijke materialen en ambacht vanuit onze eigen productie in Deventer komen samen in onze unieke collectie. Neem gerust een kijkje op onze Instagram of Pinterest wat wij zoal maken.

LoooX great? Solliciteer dan snel!

Wees creatief en verras ons met een creatieve en originele motivatie! Mail ons je motivatie en cv naar vacature@rmsanitair.nl t.a.v. Ivo Kremer. Zien we je snel?