menu

Ontdek LoooX in de Toonzaal van Sanidrõme Lindom

  • Blog
06-03-19

LoooX Dealer aan het woord - Sanidrõme Lindom

Bij Sanidrõme Lindom in het Brabantse Tilburg kun je terecht voor onze complete LoooX collectie! Adviseur Sabine Santegoets vertelt er graag meer over.

Sfeer proeven in Tilburg

Sfeer proeven in Tilburg

We gingen op de koffie bij Sabine Santegoets, adviseur bij Sanidrõme Lindom in Tilburg. “Al ruim 7 jaar ben ik werkzaam bij deze mooie showroom. De showroom zit hier echter al 26 jaar gevestigd, met eigenaar Peter aan het hoofd. Het verkopen van mooie badkamers is elke dag weer een feestje", aldus Sabine. 

Eén aanspreekpunt

“Wij helpen de klanten zoals je ook zelf geholpen wilt worden”, vertelt Sabine trots. “Zo heb je bij ons maar één aanspreekpunt. Na het geven van passend advies en het schetsen van een mooi ontwerp, kan de realisatie van de badkamer beginnen! Het leveren van kwaliteit, service en garantie staan hierbij altijd centraal."

Maatwerk LoooX in de badkamer? Dat kan!

Bij Sanidrõme Lindom kan je terecht voor zowel de standaard LoooX collectie, alsook Tailor-Made (maatwerk). De showroom is voorzien van een mooi Tailor-Made meubel met voldoende opbergruimte. “Klanten vinden het mooi dat het een Oer-Hollands merk is, dat vakmanschap uitstraalt. En wij ook! Inmiddels zijn we LoooX Dealer en kunnen we ook maatwerk leveren. Daar zijn we trots op!”

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.