menu

LoooX bij Sanidrõme Riba

  • Blog
07-09-22

Maak kennis met Sanidrõme Riba

Ben je op zoek naar LoooX en woon je in de omgeving van Wormer? Dan ben je bij Sanidrõme Riba aan het juist adres. In deze complete toonzaal doe je alle inspiratie op voor de realisatie van jouw (nieuwe) badkamer. We gingen in gesprek met Robin, verkoopadviseur badkamers. Meer lezen over deze Tailor-Made Dealer? Lees dan snel verder.

Een stap terug in de tijd..

Zo’n vijftien jaar geleden om precies te zijn. Destijd zijn ze een sanitairbedrijf gestart in een kleine loods. Hard werken en passie voor het vak heeft geleid tot de huidige situatie: een mooie, sfeervolle showroom waar je je direct thuis voelt. Een fijne, ongedwongen sfeer.

Tot in de puntjes verzorgd

Met een team van ongeveer twintig personen hebben ze voldoende expertise in huis om samen met jou de perfecte badkamer en toilet samen te stellen. Naast de inrichting van badkamers en toiletten voorziet Sanidrõme Riba ook in tegelwerk en accessoires. Zelfs het tegelwerk wordt tot in de puntjes verzorgd: zelfs het tegelwerk wordt in facet geslepen. De installatie wordt dus ook ons hen verzorgd. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken, behalve over de kleur handdoeken je kiest voor jouw nieuwe badkamer.

LoooX bij Riba

LoooX bij Riba

Sanidrõme Riba is LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je hier ook terecht kunt met jouw maatwerkaanvraag. Ook doe je voldoende inspiratie op in deze toonzaal. Je kunt hier namelijk twee complete LoooX opstellingen bekijken. Bij de eerste opstelling vind je een maatwerk Full-Frame in de kleur Old Grey met één lade. Perfect om jouw toiletspullen netjes op te bergen. In combinatie met een Terrazzo waskom steelt deze opstelling de show.

Eigentijds design

Ook de tweede opstelling heeft een eigentijds design. Met een dubbel Facet in de kleur Black die speels schuin onder elkaar zijn geplaatst, heb je ook in de badkamer het woonkamergevoel weer te pakken. Ook hebben de meubels voldoende opbergruimte door de dubbele lades. De Ceramic RAW waskom in Dark Grey en de eikenhouten accessoires in dezelfde kleur maken de opstelling af. Een prachtige combinatie van LoooX items!

Ook benieuwd naar de unieke combinaties die je kunt maken? Laat je inspireren bij Sanidrõme Riba. Je bent van harte welkom!

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.