menu

LoooX verkrijgbaar bij Sanidrõme Bruins Roden

  • Blog
10-03-20

LoooX verkrijgbaar bij Sanidrõme Bruins Roden

In het Groningse Roden vind je Sanidrõme Bruins, een familiebedrijf dat al ruim 80 jaar bestaat! In deze showroom kun je terecht voor onze complete LoooX collectie inclusief maatwerkmogelijkheden.

 

Op de koffie bij…

Op de koffie bij…

…Sieja en Siska! Eigenaresse en adviseur bij Sanidrõme Bruins. Siska vertelt over de showroom: “Bij ons kun je terecht voor een nieuwe badkamer, afgestemd op de wensen van de klant inclusief vakkundige installatie. In onze showroom vind je reële badkamers in allerlei stijlen.”

#LOOOXGOOD!

Sanidrõme Bruins is Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de complete LoooX Collectie. Ook in de showroom vind je bij binnenkomst een prachtige LoooX combi. Het eiken meubel is uitgevoerd in de kleur dark grey, in combinatie met onze spiegel, sfeerverlichting, wandplank en waskom. Gaaf, vind je niet? 

Omdat Sanidrõme Bruins Tailor-Made Dealer is, kunnen klanten het meubel in elk gewenste maatvoering verkrijgen. Nieuwsgierig geraakt? Loopt gerust eens binnen en infomeer naar de mogelijkheden! 

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.