menu

LoooX kopen? Welkom bij Sanidrõme Jans Beeke

  • Blog
05-03-19

LoooX Tailor-Made Dealer aan het woord - Sanidrõme Jans Beeke Gemert

Sanidrõme Jans Beeke is een begrip in de regio. Vorig jaar zijn ze, na 3 jaar intensief verbouwen, verhuisd naar een splinternieuwe locatie in Gemert. Inmiddels zijn ze Official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken met dit familiebedrijf.

In gesprek met…

In gesprek met…

... Wilhelmien en Dian Jans-Beeke. Wilhelmien is samen met haar man in 1985 gestart met een installatiebedrijf. Nu in 2019 zijn ze gevestigd met een prachtige toonzaal in Gemert en zijn ook beide dochters actief in de zaak.

De betere badkamer

We gingen in gesprek met moeder en dochter. “Na twee jaar flink verbouwen zijn we trots op zo’n mooie toonzaal! Klanten kunnen hier terecht voor de betere badkamer. We nemen de tijd voor de klant, bespreken de wensen en verrassen de klant met creatieve ontwerpen. Hierbij wordt de klant volledig ontzorgd! Kwaliteit en duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Samen met ons vakkundig personeel realiseren wij echte droombadkamers”, vertelt Wilhelmien trots.

Robuuste uitstraling in de badkamer

De nieuwe toonzaal is goed gevuld met de complete LoooX collectie. Ook het maatwerk vind je terug in de toonzaal “LoooX vinden wij vernieuwend en onderscheidend in de badkamer. Met name het massieve eikenhout spreekt zowel ons alsook de klant aan. Dit geeft een warme en robuuste uitstraling”, aldus dochter Dian.

De showroom is voorzien van een uitgebreide LoooX opstelling en een Tailor-Made meubel in de kleurafwerking zwart. It #loooxgood! Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier

Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.