menu

LoooX kopen? Dat kan bij Sanidrõme Klok in Diever

  • Blog
19-10-20

LoooX kopen? Dat kan bij Sanidrõme Klok in Diever!

Het is weer tijd voor een nieuwe Tailor-Made Dealers aan het woord. Vandaag vertellen we meer over Sanidrõme Klok in het Drentse Diever! In deze showroom kun je terecht voor onze complete LoooX collectie. Benieuwd welk meubel je hier kunt spotten? Lees snel verder!

 

Volop badkamerinspiratie bij Sanidrõme Klok

Volop badkamerinspiratie bij Sanidrõme Klok

We werden hartelijk ontvangen door Lianne! Telefoniste/receptioniste van deze showroom. In deze sfeervolle showroom word je overspoeld met mooie badkamers en toiletopstellingen. Sanidrõme Klok is in 1993 opgericht door de gebroerders Klok. Inmiddels zijn ze uitgebreid van installatiebedrijf naar een complete showroom waar je van a tot z wordt ontzorgd.

“Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houden we rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk”, vertelt Lianne trots!

LoooX in Diever

In diever vind je een prachtige LoooX combinatie. Hier vind je een badkameropstelling van ons eiken, voorzien van een stoere zwarte laklaag. Het facet meubel is een minimalistisch eiken meubel die je op elk gewenste maatvoering hier kunt kopen! Uiteraard ook beschikbaar in onze andere eiken kleuren, waaronder Old Grey en Dark Grey.

Lianne, en uiteraard ook de overige collega’s van Sanidrõme Klok ontvangen u graag in de winkel.

LoooX kopen?

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.