menu

Welkom bij LoooX in hartje Amsterdam: Dandy Bathrooms

  • Blog
17-03-20

LoooX in hartje Amsterdam: welkom bij Dandy Bathrooms

In een typisch authentiek Amsterdams pand midden in centrum van onze hoofdstad vind je Dandy Bathrooms! Een badkamerontwerp is nooit standaard bij deze Tailor-Made Dealer. Benieuwd hoe eigenaresse Carolien onze collectie heeft gepresenteerd in haar showroom? Lees snel verder. Spoiler-alert: dit wil je zien!

 

Open sinds 2017

Open sinds 2017

Dandy Bathrooms is open sinds 2017. Carolien heeft altijd gewerkt in de interieur- en designbranche. En dat zie je direct terug in de showroom. “Wij zijn anders dan anders en willen hiermee de klant verrassen. Zo combineren we in onze ontwerpen retro met nieuw, modern met traditioneel en ga zo maar door! Hierdoor krijg je hele verrassende combinaties. Uiteraard passend bij de wens van de klant” 

Matzwart facet badmeubel

Ook in de getoonde LoooX opstelling in de showroom zie je diverse stijlen terug. Het stoere, strakke facet meubel is gecombineerd met speelse patronen en accessoires. Wij vinden de combinatie prachtig, en jij? Loop gerust eens binnen om de badkameropstelling te bewonderen. 

Dandy Bathrooms is LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor onze complete collectie. Dus woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar LoooX? Carolien verwelkomt je graag in haar prachtige showroom! 

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.