menu

LoooX in Gouda? Sanidrõme Huisman

  • Blog
26-01-22

Over Sanidrõme Huisman

Woon jij in de buurt van Gouda en ben jij op zoek naar een LoooX badkamer? Dan ben je bij Sanidrõme Huisman aan het juiste adres. Een toonzaal met historie sinds de start in 1900. Eigenaresse Linda vertelde ons er meer over, lees snel verder. 

 

"Het bedrijf is opgericht in 1900 en functioneerde als loodgietersbedrijf. In 1963 kwam het bedrijf in de familie en startte met de verkoop van sanitair. Vanaf de jaren 00’ zijn ze officieel Sanidrome Huisman, waar je terecht kunt voor de betere badkamer."  

Voor iedere klant een droombadkamer

Voor iedere klant een droombadkamer

In de showroom van Sanidrome huisman voel jij je direct helemaal thuis! Daar weten ze in Gouda wel raad mee. “Iedereen is van harte welkom en dat start bij binnenkomst. Elke klant wordt persoonlijk aangesproken, al is het een kleine begroeting”, vertelt Linda trots. Linda runt de toonzaal mat haar man Jan-Martin. “Bij Sanidrome kun je terecht voor de betere badkamer, van ontwerp tot oplevering. De mix van mooie materialen, vernieuwend blijven en goed advies vinden wij erg belangrijk.”

LoooX in Gouda

Ook LoooX vind je terug in deze toonzaal. Bekijk onderaan de pagina wat je kunt verwachten. Op zoek naar iets anders uit onze Collectie? Ook dan ben je van harte welkom, want je kunt bij onze Tailor-Made Dealer terecht voor de complete collectie inclusief maatwerk. Tot ziens bij Sanirdrõme Huisman.

Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.