menu

LoooX bij Sanidrõme Papendrecht: van harte welkom

  • Blog
12-05-21

LoooX bij Sanidrõme Papendrecht: welkom!

Bij Sanidrõme Papendrecht kun je jouw badkamer aanschaffen met de prachtige LoooX collectie. De werkwijze van deze vestiging is uiterst persoonlijk en hun showroom biedt een sfeervolle ervaring. De LoooX collectie past perfect binnen deze ambiance en je kunt hier terecht voor het complete assortiment, inclusief maatwerkopties. Ontdek hier snel meer over.

Toonzaal vol A-merken

Toonzaal vol A-merken

 

We gingen in gesprek met Martine van Sanidrõme Papendrecht.  Martine vertelt over Papendrecht: "Het aanschaffen van een nieuwe badkamer moet een feestje zijn, van begin tot eind.  We nemen alle tijd voor het interieur- en kleuradvies,  passend bij de wens van de klant. Ook staat onze toonzaal vol met diverse stijlen met A-merken, waaronder LoooX." 

"Wij zijn blij met LoooX"

Sanidrõme Papendrecht is LoooX Tailor-Made Dealer, dit betekent dat je hier terecht kunt voor de complete LoooX collectie, inclusief maatwerk en alle kleurenopties. De opstelling die je hier kunt bewonderen is speels en eigentijds. “Wij zijn ontzettend blij met LoooX in de showroom, het is vernieuwend en met maatwerk kunnen we alle kanten op”, aldus Martine. Je bent van harte welkom bij Sanidrõme Papendrecht!

Jouw nieuwe badkamer begint bij LoooX

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.