menu

LoooX bij Sanidrõme Papendrecht: van harte welkom

  • Blog
12-05-21

LoooX bij Sanidrõme Papendrecht: welkom!

De werkwijze van Sanidrõme Papendrecht is persoonlijk en de toonzaal is er één met sfeerbeleving. Hier past de LoooX collectie perfect tussen. Je kunt bij deze vestiging terecht voor onze complete collectie, inclusief maatwerk! Lees snel verder.

 

Toonzaal vol A-merken

Toonzaal vol A-merken

We gingen op afstand in gesprek met Martine van Sanidrõme Papendrecht.  Martine vertelt over Papendrecht: ”Het aanschaffen van een nieuwe badkamer moet een feestje zijn, van begin tot eind.  We nemen alle tijd voor het interieur- en kleuradvies,  passend bij de wens van de klant. Ook staat onze toonzaal vol met diverse stijlen met A-merken, waaronder LoooX. 

Mood image 2

"Wij zijn blij met LoooX"

Sanidrõme Papendrecht is Tailor-Made Dealer, dit betekent dat je hier terecht kunt voor de complete LoooX collectie, inclusief maatwerk. De opstelling die je hier kunt bewonderen is speels en eigentijds, je ziet het onderaan de pagina. “Wij zijn ontzettend blij met LoooX in de showroom, het is vernieuwend en met maatwerk kunnen we alle kanten op”, aldus Martine.

LoooX Tailor-Made

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.