menu

LoooX collectie bekijk je bij Sanidrõme Thijssen

  • Blog
06-03-19

LoooX Dealer aan het woord - Sanidrõme Thijssen in Deurne!

Ook Sanidrõme Thijssen in Deurne is “official LoooX Dealer”. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor onze complete LoooX collectie inclusief LoooX Tailor-Made. Benieuwd welke LoooX opstelling je hier kan verwachten? Lees dan verder!

 

Een gerenommeerd familiebedrijf

Een gerenommeerd familiebedrijf

We gingen in gesprek met Mireille. Samen met haar twee broers runnen ze het familiebedrijf dat inmiddels al 55 jaar bestaat. Ze zijn gestart als installatiebedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf inclusief prachtige showroom.

“Een badkamer koop je voor langere tijd”

Vol trots vertelde Mireille meer over de showroom: “Bij ons kun je terecht voor een prachtige badkamer, groot en klein. Wij houden rekening met design, functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamerinstallatie en afwerking. Een badkamer koop je voor een langere tijd, bovenstaande punten vinden we daarom ook erg belangrijk!”

#LOOOXGOOD

Ook in Deurne vind je onze complete LoooX collectie! De showroom is voorzien van zowel de standaard LoooX collectie alsook Tailor-Made. “Het grappige vind ik altijd dat klanten direct voelen aan het eikenhout. Klanten zijn verrast door het massieve eikenhout, dat meteen een sfeertje uitstraalt”, aldus Mireille. Bekijk onderaan deze pagina de LoooX opstelling, inclusief maatwerk meubel. Mireille informeert je graag over de mogelijkheden!

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier
Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.