menu

LoooX badkamer stel je samen bij Sanidrõme Hofland

  • Blog
18-10-21

LoooX badkamer stel je samen bij Sanidrõme Hofland

Woon je in de buurt van Woudenberg en ben je op zoek naar LoooX? Je bent van harte welkom bij Sanidrõme Hofland, één van onze LoooX Tailor-Made Dealers. Je kunt hier terecht voor de complete LoooX collectie, inclusief maatwerk! Lees je mee?

 

In gesprek met August Wijnberg

In gesprek met August Wijnberg

We gingen op visite bij August Wijnberg, verkoopadviseur en showroom manager bij Sanidrõme Hofland en werden hartelijk ontvangen. “Leuk dat jullie hier zijn! Je kunt bij ons terecht voor de betere badkamer, dát is Sanidrõme! Ook kun je bij ons terecht voor het complete LoooX programma”, zo vertelt August vol enthousiasme.

Het uitzoeken van je badkamer is een feest bij Sanidrõme Hofland 

Sanidrõme Hofland bestaat al bijna 100 jaar. De toonzaal wordt inmiddels vertegenwoordigd door de vierde generatie in de familie. August vertelt verder: “Wij helpen de klant bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Klanten hebben hier een vast aanspreekpunt die het traject van begin tot eind coördineert, van ontwerp tot installatie. Dat maakt ons wel uniek! Verder vinden we het belangrijk dat klanten zich welkom en thuis voelen. Het uitzoeken van je badkamer moet een feestje zijn en vertrouwd voelen." Bekijk een impressie van de toonzaal met LoooX onderaan de pagina. Je bent welkom bij Sanidrõme Hofland.

Welkom in Woudenberg!

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.