menu

Het Badhuys Breda is LoooX Tailor-Made Dealer

  • Blog
21-11-19

Het Badhuys Breda is LoooX Tailor-Made Dealer

In Breda zit LoooX Tailor-Made Dealer Het Badhuys. Een prachtige toonzaal waar je wordt overspoeld met mooie badkameropstellingen. Inmiddels zijn ze ook LoooX Tailor-Made Dealer. Lees snel verder en ontdek welke LoooX combinatie je hier kunt verwachten.

 

Maatwerk, beleving en design bij Het Badhuys

Maatwerk, beleving en design bij Het Badhuys

We gingen in gesprek met Ed van Schijndel en Samira Helsdingen. Beide werkzaam bij Het Badhuys. Hier kun je terecht voor de badkamer van je dromen! Het ontwikkelen van een mooi ontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staan is hun motto. 

Een Brabants gevoel

“We willen het Brabantse gevoel over brengen. Persoonlijke benadering en jezelf welkom voelen vinden wij erg belangrijk. De klant willen we inspireren en meenemen in het proces naar de nieuwe badkamer. Klanten kunnen bij ons terecht voor een prachtige, nieuwe badkamer. Ook in combinatie met LoooX!"  aldus Ed. 

Mooie LoooX Tailor-Made combinatie te zien in Breda

Ook in deze showroom kun je terecht voor LoooX Tailor-Made. Hier vind je echt een prachtige LoooX combinatie. Er is zoveel mogelijk met LoooX Tailor-Made! Zelfs de ombouw van de kast is verwerkt met ons eiken. Nieuwsgierig? Check het resultaat hieronder. Ed en Samira ontmoeten je graag in de showroom! 

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.