menu

LoooX kopen? Welkom bij Sanidrõme van Lieshout Veghel

  • Blog
06-03-19

LoooX Dealer aan het woord - Sanidrõme van Lieshout Veghel

We gingen op bezoek bij Sanidrõme van Lieshout in Veghel! Ook deze toonzaal is voorzien van een LoooX Tailor-Made badmeubel en zijn Official LoooX Dealer. Lees je mee?

In gesprek met…

In gesprek met…

… Henk van Lieshout, eigenaar van de toonzaal. Zijn vader is in 1978 gestart met het familiebedrijf. Inmiddels hebben zonen Henk en Arno van Lieshout de prachtige toonzaal overgenomen.

Het complete plaatje

Bij Van Lieshout vind je alles op gebied van keukens, badkamers en tegels! “We verzorgen het complete plaatje, van a tot z. Dit begint met het ontwerp, de verkoop tot de installatie en de nazorg. Ook investeren we continu in onze mooie toonzaal met nieuwe producten. Zo is onlangs de toonzaal uitgebreid met een mooi LoooX Tailor-Made badmeubel”, vertelt Henk trots.

#loooxgood

De toonzaal is voorzien van zowel de standaard LoooX collectie alsook LoooX Tailor-Made (maatwerk). Het Tailor-Made meubel is gecombineerd met onze zwarte opbouwkommen. Een mooie combinatie! Henk: “Klanten zijn altijd erg enthousiast bij het zien van LoooX. De collectie is speels, verrassend en geeft direct een mooi sfeertje in de badkamer.”

Bekijk een impressie van de toonzaal onderaan dit bericht. Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier

Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.