menu

LoooX kopen? Welkom bij Sanidrõme Hardeman

  • Blog
15-01-19

LoooX Dealer aan het woord

Onlangs waren we bij Sanidrõme Hardeman in Veenendaal! We gingen in gesprek met Werner Hardeman, eigenaar van deze mooie toonzaal. Bij Sanidrõme Hardeman kun je terecht voor de complete LoooX collectie. Lees je mee?

In gesprek met...

In gesprek met...

…. Werner! Eigenaar van Sanidrõme Hardeman in het Utrechtse Veenendaal. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie gingen we in gesprek over zijn toonzaal.

Filteren van de klantwens

Bij Sanidrõme Hardeman kunnen klanten uitstekend terecht voor een mooie nieuwe badkamer! “Wij proberen zo goed mogelijk de klantwens te filteren. Vervolgens proberen wij de klant altijd te verrassen met een uniek ontwerp. Verder hechten wij veel waarde aan service. Tijdens een badkamerverbouwing zorgen wij ervoor dat de klant zo min mogelijk hinder ondervindt. Deze zorgen nemen wij graag uit handen”, vertelt Werner trots.

“Het massief eiken vonden wij erg gaaf”

In de toonzaal vind je verschillende sanitair merken, waaronder LoooX! “De keuze voor LoooX was voor ons heel duidelijk: een unieke collectie waarbij gebruikt wordt gemaakt van mooie materialen. Met name het massieve eikenhout is onderscheidend en wordt positief ontvangen door onze klanten. Inmiddels zijn we LoooX Dealer en kunnen we ook maatwerk leveren.”

Ook de showroom is voorzien van een prachtig Tailor-Made badmeubel, gecombineerd met bijpassende LoooX spiegels en accessoires, it #loooxgood.

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.