menu

Bekijk de volledige LoooX collectie bij TIS-Stiens

  • Blog
06-03-19

Bekijk de volledige LoooX collectie bij TIS-Stiens

Woonachtig in Friesland en op zoek naar LoooX? Loop dan eens binnen bij LoooX Dealer TIS-Stiens! In deze splinternieuwe showroom kun je terecht voor onze complete LoooX collectie inclusief maatwerkmogelijkheden.

 

In gesprek met…

In gesprek met…

...eigenaar Wietse. Wietse is zijn hele leven al actief in de installatiebranche. 8 jaar geleden begon hij aan huis. Vorig jaar maart is de splinternieuwe toonzaal geopend, waar hij ook sanitair verkoopt. Samen zijn vrouw, schoonzoon en overige team vormen ze een hechte club en een mooi familiebedrijf!

"Wij zijn gespecialiseerd in verwarming, elektrotechniek, loodgieterswerk maar ook in sanitair! We nemen echt de tijd voor onze klanten! Komt de klant specifiek voor een nieuwe badkamer? Dan lopen we een rondje in onze showroom, om vervolgens een mooi ontwerp te maken. Alle zorgen en werkzaamheden  nemen we vervolgens uit handen.”  

LoooX? Welkom bij TIS Stiens

De sfeervolle showroom uiteraard dook voorzien van een mooie LoooX opstelling, inclusief Tailor-Made badmeubel. Het resultaat zie je onderaan de pagina. Wietse en collega’s verwelkomen je graag!

#loooxgood

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.