Terugblik VT Wonen & Design Beurs 2019

Wauw, wat was de VT Wonen & Design Beurs op 1 t/m 6 oktober gaaf dit jaar! De weken voorafgaand aan de beurs waren hectisch. Toch bestond de finaleweek uit een hoop enthousiasme en plezier. Elk jaar is het een uitdaging om een prachtige stand te ontwikkelen die voor iedereen voorziet van een unieke ervaring. Dit jaar is dit weer gelukt!

Voorbereiding tot uitwerking

We hebben met z’n allen hard gewerkt. Niet alleen de mannen die de hele week op de beurs hebben gestaan, maar ook onze productie, magazijn, marketing en binnendienst hebben overuren gedraaid. En het resultaat mocht er zeker zijn!

We hebben veel positieve reacties ontvangen over onze stand, het enthousiasme en LoooX in het algemeen. Ook hebben we reacties ontvangen waar wij ook weer van leren. Zo staan we nooit stil! We hopen dat we je hebben voorzien van een hoop nieuwe badkamerinspiratie.

Tijdens de beurs

Onze nieuwkomers hebben een mooi plekje gekregen op onze stand. De foto’s bevestigen dit! Wat vind jij? Wat was dit weer gaaf om te mogen doen. Bedankt voor jullie komst!

Veel bezoekers hebben ons ‘Winstagram’-bord gebruikt om kans te maken op het LoooX badmeubel t.w.v. €1.750,-. Marije, @maisonbelle.nl, heeft het meubel gewonnen met deze leuke foto. 


LoooX op VT Wonen & Design Beurs 2019 gemist?

Ben je dit jaar niet in de mogelijkheid geweest om onze stand te bezoeken? Geen zorgen. We sturen je graag meer informatie toe over onze producten. Neem hier contact met ons op. Enne.. hierbij nog wat foto’s.

Ben je geïnspireerd geraakt? Volg onze kanalen om niks meer te missen.

Graag tot de volgende keer!

Team LoooX

  • foto vt wonen looox 2019

LOOOX KOPEN

INFO

ONZE COLLECTIE

INFO

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made