LoooX op de VT Wonen & Design Beurs '19

Elk jaar vind je ons terug op de leukste woonbeurs van Nederland: De VT Wonen & Design Beurs. In één oogopslag zie je onze complete badkamercollectie. De beurs vindt jaarlijks in oktober plaats. Dit mag je als interieurliefhebber zeker niet missen!

Wij maken ons klaar voor editie 3 

Van 1 - 6 oktober staan we met LoooX op de VT Wonen & Design Beurs 2019. De afgelopen twee jaren waren een groot succes en dit jaar staan we er natuurlijk weer. Benieuwd wat je zoal kunt verwachten? Bekijk dan de video hiernaast en maak in 2 minuten kennis met LoooX. 

5 nieuwkomers in de LoooX collectie

Onze badkamercollectie is flink uitgebreid. We kunnen niet wachten tot oktober! We hebben voor het gemak 5 nieuwkomers op een rijtje gezet die je sowieso kunt verwachten op de LoooX stand. Are you Ready? 

  1. Eén van onze nieuwkomers is de LoooX Organic. Bekijk het item hieronder! Met de LoooX Organic spelen we met vorm en licht. Leuk nieuwtje: ook de sfeerlamp boven die spiegel is nieuw en kun je verwachten op de beurs.
  2. We hebben weer veel te gekke waskommen toegevoegd aan onze collectie. Deze nieuwe Terrazzo waskom ga je ook tegenkomen. 
  3. Maak ook kennis met onze Mirror Shelf, een eiken plateau die je kunt combineren bij verschillende LoooX spiegels. 
  4. Ook is onze opbergcollectie uitgebreid met een prachtige nieuwkomer, namelijk  de Colour Shelf BoX. Ideaal voor het opbergen van je douchespullen. 
  5. Tot slot zie je op de stand onze complete closed serie met handige oplossingen voor in de toiletruimte. Nieuw is de kleur matzwart. Stoer! 

Bekijk hier onze totale collectie. 

We zien je graag op onze stand

Je bezoekt LoooX in hal tien, standnummer 10.100. Houd ook onze social media in de gaten voor de laatste informatie rondom onze deelname via FacebookInstagram en LinkedIn. Tot dan! Alvast meer inspiratie opdoen? Bekijk onze Pinterestpagina en creëer je eigen moodboard.

Bekijk hieronder een impressie van onze deelname vorig jaar! 


Vind een LoooX winkel

We snappen dat je misschien niet kunt wachten tot de beurs. Gelukkig zitten onze winkels door heel het land. Hier kan je onze collectie bewonderen. De adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van je droombadkamer. Check hiervoor de LoooX store locator. Niet te missen! Ook te herkennen aan de oranje knop “Koop LoooX”. Vul hier je plaatsnaam of postcode in en zie in één oogopslag je dichtstbijzijnde LoooX Dealer of verkooppunt.

  • foto vt wonen looox 2018

LOOOX KOPEN

INFO

ONZE COLLECTIE

INFO

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made