TAILOR-MADE MINI BASE SHELF

Een prachtige toilethoek met eiken

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. Laat je inspireren!

Meer info

Extra informatie

De massief eiken producten van LoooX vind je nu ook terug in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is een stoer, eikenhouten wastafelblad voor in de toiletruimte. Uiterst geschikt voor in de kleine toiletruimte.

LoooX tip: combineer het wastafelblad met de LoooX Mirror CM-line of mini waskom voor een mooi geheel! Ook de producten uit de LoooX Wood Collection sluiten perfect aan bij dit kleine wastafelblad. De Wooden Mini Base Shelf wordt standaard geleverd zonder fonteintje en is beschikbaar in de maten 40 en 60 cm.

Wooden Mini Base Shelf op maat? Dat kan! 

Geef een persoonlijke draai aan je badkamer met maatwerk! Met LoooX Tailor-Made heb je alle vrijheid in zowel de maatvoering als in de afwerking. Kies onder andere je gewenste afmeting en kleur hout, zoals matzwart. 

Kortom: met maatwerk is bijna alles mogelijk. Maatwerk is exclusief verkrijgbaar bij onze LoooX Tailor-Made Dealers. Vind hier je dichtstbijzijnde LoooX Tailor-Made Dealer.

 Klik hier voor advies over het onderhouden van eikenhout.

Technische specificaties

Wooden Mini Base Shelf

  • Materiaal Massief eiken
  • Kleur White, Old grey, Dark grey of Black
  • Lengte naar keuze
  • Diepte 23 cm
  • Hoogte 7 cm
  • Extra exclusief wastafel. Met of zonder handdoekhouder
wooden base shelf mini product

Video's

Downloads

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made