oktober 06, 2021 ga terug

06 Okt

LoooX op RTL4

Hoe gaaf is dit! We zijn te zien in het tiende seizoen van Van Woonvilla naar Droomvilla weer te zien op RTL 4. In dit nieuwe seizoen zie je veel nieuwe LoooX producten. Deze worden ten toongestel in onze nieuwe(!) showroom. Hier vertelt Remco je alles over onze bestaande en nieuwe producten.

Van Woonvilla naar Droomvilla

In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. En gaan dus ook in gesprek met (onze) Remco. Hier zal hij meer vertellen over LoooX en onze producten.

Wat kun je verwachten?

We zullen je nog niet al te veel verklappen, behalve één ding: dit wil je zien! Het is de moeite waard om met een lekkere kop thee (of een glas wijn) met een dekentje plaats te nemen voor de televisie. Dé perfecte plek om jouw creativiteit de vrije loop te laten en inspiratie op de doen voor de inrichting van jouw droomhuis. Dit gaat absoluut lukken met al onze nieuwe producten. 


Wil je liever gelijk ons volledige collectie overzicht bekijken? Dat kan hier.

Opstelling LoooX Uitbreiding

In de afleveringen zie je meer over onze collectie badmeubels. Deze worden -zoals je weet- vervaardigd uit massief eiken. Naast eiken zie je in de afleveringen een aanvulling op ons eiken. Maak jouw meubel compleet met één van onze mooie waskommen. Ook onze spiegels en verlichting mogen natuurlijk niet ontbreken. Wist je dat je jouw badkamer helemaal af is zodra hij is opgeruimd? We vertellen daarom ook meer over onze opbergers. Daarnaast brengen we ook onze slimme accessoires in beeld. 

Stay tuned

We hebben van de daken geschreeuwd toen LoooX op tv verscheen (check onze social media). Op deze pagina hebben we alle tips, tricks en nieuwtjes van LoooX verzameld die je voorbij hebt zien komen op RTL4. Heb je de aflevering gemist? Kan gebeuren. Bekijk de afleveringen hier terug! Kun je niet wachten? Lees hieronder de samenvatting van elke aflevering.

Woonvilla preview

Update aflevering 1 | 10/10

Heb jij Remco zien schitteren in de nieuwe aflevering in Van Woonvilla naar Droomvilla? Op zondag 10 oktober waren we te zien in aflevering 6. Hierin de introductie van nieuwe items uit onze collectie. Je kunt de aflevering hier terugkijken. 

Ook aflevering 7 op zondag 17 oktober was een succes. Hier vertelde Remco je meer over de uitbreiding van onze collectie met o.a. baden. Heb je de aflevering gemist? Kijk 'm dan hier terug.

Na afloop van het seizoen worden de afleveringen herhaald. Zo kan het maar zo zijn dat jij op zondagochtend LoooX weer voorbij ziet komen op RTL4. Laat ons weten wat je ervan vindt!

terug naar overzicht

ONZE COLLECTIE

KLIK HIER

ZOEK JOUW LOOOX DEALER

STORE LOCATOR

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made