augustus 11, 2020 ga terug

11 Aug

Binnenkijken: deze badkamer heeft de LoooX

Thuis bij Marije! Marije is interieurontwerper en styliste, ze geeft interieuradvies bij mensen thuis. Vorig jaar kocht ze met haar gezin een vervallen boerderij uit 1840 in de bossen die volledig gerenoveerd werd. Het hele huis werd van de grond af aan opnieuw opgebouwd en ingericht. Als klap op de vuurpijl won ze vorig jaar op de woonbeurs een badmeubel naar keuze voor haar nieuwe badkamer. We spraken de winnares:

Wat woon je hier prachtig zeg! Hoe vond je het om als styliste nu je eigen woning in te richten?  “Dat was erg leuk, maar ook wel een uitdaging. Vorig jaar hebben we deze boerderij gekocht en kwam ik zelf voor alle keuzes te staan. Nu heeft de woning veel schuine wanden dus dat was wel een uitdaging. Ook in de badkamer was dit het geval. Bij diverse keuzes kwamen we dus uit op maatwerk. Inmiddels is alles nagenoeg klaar en zijn we erg happy met de woning." 

Leuk om te horen! Even terug naar onze laatste woonbeurs, daar won jij een badmeubel naar keuze. Wat was je reactie toen je hoorde dat je het meubel had gewonnen? "Ja ik was natuurlijk enorm verrast! Ik was als blogger aanwezig op de VT Wonen & Design Beurs, maar natuurlijk keek ik ook voor de nieuwe woning. Ik ben gek op echt houten producten, dus die LoooX stand viel meteen op. Meegedaan aan de winactie en daadwerkelijk gewonnen. Dat kwam natuurlijk wel goed van pas want ook de badkamer moest nog worden ingevuld.”  

Een tijdje terug ben je bij ons Experience Center in Deventer geweest om je badmeubel uit te zoeken. Had je een bepaald model in gedachten?  “Ik hou van mooi en praktisch dus we hebben bewust gekozen voor de extra onderkast. Verder koos ik specifiek voor de standaard eiken kleur. Dit geeft rust en is erg leuk om te combineren. Het gekozen meubel is vervolgens op maat gemaakt tussen de nis in de badkamer. Ideaal!" 

Toffe keuze! En je kunt zien dat je styliste bent. De ruimte is prachtig ingericht. Heb jij voor onze lezers nog een leuke “Marije-styling” tip voor de badkamer?  “In mijn advies kijk ik altijd naar contrast. Mensen kiezen vaak voor zwart en wit, maar je hebt altijd een tussenkleur nodig om het warmer en zachter te maken. Ook in je badkamer. En hout doet het altijd goed want dat brengt veel gezelligheid met zich mee. En tot slot: planten in de badkamer staan prachtig! Heb je zelf geen groene vingers dan zijn er ook hele mooie kunstvarianten te koop waarvan je het verschil niet eens ziet." 

Het meubel bij Marije is compleet gemaakt met onze waskommen (Square) en een grote ronde spiegel met verlichting om de rechte lijnen te doorbreken. In de doucheruimte vind je ook nog onze handige boxen voor alle shampoos. Bekijk het prachtige resultaat onderaan de pagina! Wij wensen Marije en haar gezin veel plezier in de nieuwe woning en prachtige badkamer.  

Benieuwd naar haar volledige woning? Bekijk hier haar Instagram-profiel! 

Wil jij ook zo’n gave badkamer met LoooX? Vind hier een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt.  

terug naar overzicht

LOOOX KOPEN

INFO

COLLECTIE

INFO

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?