februari 22, 2019 ga terug

22 Feb

De mooiste spiegels voor in de badkamer

Een mooie spiegel is onmisbaar in de badkamer. Dagelijks brengen we gemiddeld drie kwartier voor de spiegel door. Met onze ruime collectie vind je altijd een kwalitatieve spiegel die past bij jouw wensen. Inmiddels is onze collectie flink uitgebreid en is met maatwerk eigenlijk alles mogelijk!

Het kiezen van een badkamerspiegel

Veel van onze badkamerspiegels zijn voorzien van heldere ledverlichting en handige spiegelverwarming. Houd je van kleur in de badkamer? Kies dan voor onze spiegels met gekleurde ledverlichting. Door te spelen met verschillende kleuren en materialen krijg je een spannend interieur. Liever een spiegel met stoere zwarte omlijsting? Dan is de LoooX Mirror Black Line een perfecte keuze!

Spiegels met instelbare kleurtemperatuur 

Inmiddels hebben we ook badkamerspiegels met instelbare kleurtemperatuur. Deze verlichting is aanpasbaar in kleurtemperatuur (CCT) zodat je kunt schakelen tussen wit en warm licht. Schakel tussen de kleurtemperatuur van 2.700 tot 6.000 kelvin. Informeer naar de mogelijkheden via ons chatsysteem! 

Badkamerspiegel op maat

Onze spiegels zijn ook op maat te bestellen. Eigenlijk is alles mogelijk. Kies onder andere jouw gewenste maatvoering. Verder kan de badkamerspiegel o.a. worden voorzien van diverse verlichting, schakelaars, verwarming, afgeronde hoeken en zelfs met bluetooth speaker.

Benieuwd naar de spiegelcollectie? Klik dan hier

terug naar overzicht

MIRROR COLLECTION

INFO

MAATWERK SPIEGEL

INFO
Hoe kunnen wij u helpen?