februari 25, 2020 ga terug

25 Feb

Terugblik - LoooX op RTL4

Hoe gaaf is dit! We waren het nieuwe seizoen van Van Woonvilla naar Droomvilla weer te zien op RTL 4. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op. Ondertussen zijn alle afleveringen op tv geweest. Toch worden de afleveringen regelmatig herhaald. Ben je benieuwd naar de onderwerpen in voorgaande afleveringen? We vertellen het in onderstaande blog.

Van Woonvilla naar Droomvilla

In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. En gaan dus ook in gesprek met (onze) Remco. Hier zal hij meer vertellen over LoooX en onze producten.

Wat kun je verwachten?

We zullen je nog niet al te veel verklappen, behalve één ding: dit wil je zien! Het is de moeite waard om met een lekkere kop thee (of warme chocolademelk) met een dekentje plaatst te nemen voor de televisie. Dé perfecte plek om jouw creativiteit de vrije loop te laten en inspiratie op de doen voor de inrichting van jouw droomhuis.

Stay tuned

We hebben van de daken geschreeuwd toen LoooX op tv verscheen (check onze social media). Op deze pagina hebben we alle tips, tricks en nieuwtjes van LoooX verzameld die je voorbij hebt zien komen op RTL4. Gemist? Kan gebeuren. Bekijk de afleveringen hier terug! Kun je niet wachten? Lees hieronder de samenvatting van elke aflevering.

woonfilla 2020

Update aflevering 1 | 15/12

Heb jij Remco zien schitteren in de nieuwe aflevering in Van Woonvilla naar Droomvilla? Hier was hij te gast bij Chris Hermsen van Baderie Winterswijk, LoooX Tailor-Made Dealer. Aflevering 4 gemist? Je kunt de aflevering hier terugkijken. 

Update aflevering 2 | 22/12

In deze aflevering in Van Woonvilla naar Droomvilla was Jeroen te gast in ons nieuwe LoooX Experience Center. Hier vertelt Remco meer over onze producten. Aflevering 5 gemist? Je bekijkt 'm hier.

Update aflevering 3 | 29/12

Bertram was de gast bij onze stand op de VT Wonen & Design Beurs in RAI Amsterdam. Hier vertelt Remco meer over de LoooX noviteiten. Aflevering 6 gemist? Je bekijkt de aflevering hier terug.

Update aflevering 4 | 12/01

Wauw! Wat was aflevering 7 van Van Woonvilla naar Droomvilla gaaf. Hier zoomden we in op een prachtige toilethoek en badkamer boordevol LoooX. Benieuwd naar het project? Bekijk de aflevering hier terug.

In het begin van 2020 worden de voorgaande afleveringen herhaald. Zo kan het maar zo zijn dat jij op zondagochtend LoooX weer voorbij ziet komen op RTL4. Zie je ons voorbij komen? Laat ons weten wat je ervan vindt!


Team LoooX

 

terug naar overzicht

ONZE COLLECTIE

KLIK HIER

ZOEK JOUW LOOOX DEALER

STORE LOCATOR

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?