In het nieuws Ga terug

11 SEP 2019

Waarom je de VT Wonen & Design Beurs wil bezoeken

Spoileralert: WIN een meubel t.w.v. €1.750,-! Lees snel verder om te zien hoe je deze kunt winnen. Zoals je misschien wel hebt gelezen, staan wij van 1 tot en met 6 oktober met LoooX op de VT Wonen & Design Beurs 2019 in de RAI in Amsterdam.

19 JUN 2019
5 redenen waarom je de LoooX Mirror Shelf wilt hebben

Nieuw is de LoooX Mirror Shelf, een eiken plateau die je kunt combineren bij verschillende LoooX spiegels. Je ziet ze al veel terugkomen in tijdschriften en op tv. Nu zijn ze ook leverbaar bij ons en wat zijn ze gaaf! Daarom… 5 redenen waarom je de LoooX Mirror Shelf wilt hebben.

22 FEB 2019
De mooiste spiegels voor in de badkamer

Een mooie spiegel is onmisbaar in de badkamer. Dagelijks brengen we gemiddeld drie kwartier voor de spiegel door. Met onze ruime collectie vind je altijd een kwalitatieve spiegel die past bij jouw wensen. Inmiddels is onze collectie flink uitgebreid en is met maatwerk eigenlijk alles mogelijk!

20 JUN 2018
Zo maak jij je eigen badkamer moodboard

Je hebt bouw of verbouwplannen voor je badkamer, leuk! Onze site is een bron van inspiratie en staat vol met mooie afbeeldingen. Goed om te weten: jouw favoriete badkamerfoto’s kun je heel eenvoudig bewaren in “mijn verlanglijst”. Zo creëer je een eigen moodboard.

11 APR 2018
Zo haal jij het voorjaar in de badkamer

Het lentezonnetje schijnt weer heerlijk. En daar krijgen wij energie van! Jij toch ook? De lente is nu echt begonnen en daarom geven wij je een aantal tips voor een frisse upgrade van de badkamer.

15 FEB 2018
Badkamerlook van 2018: hip & functioneel!

De badkamertrends voor 2018 laten zien dat de badkamer hip en functioneel kan zijn. De LoooX inbouwnissen sluiten perfect aan bij deze trend.

15 JAN 2018
Een stoere zwarte look in jouw badkamer

Ook in 2018 is de stoere zwarte look nog ongekend populair! Dit zie je ook terug als badkamertrend. Zwarte items zorgen al snel voor een hele andere uitstraling. Wil jij ook een industriële, zwarte look in de badkamer? Lees dan verder!

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made