In het nieuws Ga terug

11 MRT 2020

Sfeerverlichting in de badkamer: onmisbaar!

Sfeerverlichting in de badkamer geeft echt een ontspannen gevoel. Wij zijn er dol op. Zoals de naam al zegt: de lamp geeft enkel sfeer. Basisverlichting is dus essentieel. Onze LoooX collectie heeft twee type sfeerlampen waar je niet op uitgekeken raakt.

25 FEB 2020
Terugblik - LoooX op RTL4

Hoe gaaf is dit! We waren het nieuwe seizoen van Van Woonvilla naar Droomvilla weer te zien op RTL 4. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op. Ondertussen zijn alle afleveringen op tv geweest. Toch worden de afleveringen regelmatig herhaald. Ben je benieuwd naar de onderwerpen in voorgaande afleveringen? We vertellen het in onderstaande blog.

11 SEP 2019
Waarom je de VT Wonen & Design Beurs wil bezoeken

Spoileralert: WIN een meubel t.w.v. €1.750,-! Lees snel verder om te zien hoe je deze kunt winnen. Zoals je misschien wel hebt gelezen, staan wij van 1 tot en met 6 oktober met LoooX op de VT Wonen & Design Beurs 2019 in de RAI in Amsterdam.

19 JUN 2019
5 redenen waarom je de LoooX Mirror Shelf wilt hebben

Nieuw is de LoooX Mirror Shelf, een eiken plateau die je kunt combineren bij verschillende LoooX spiegels. Je ziet ze al veel terugkomen in tijdschriften en op tv. Nu zijn ze ook leverbaar bij ons en wat zijn ze gaaf! Daarom… 5 redenen waarom je de LoooX Mirror Shelf wilt hebben.

22 FEB 2019
De mooiste spiegels voor in de badkamer

Een mooie spiegel is onmisbaar in de badkamer. Dagelijks brengen we gemiddeld drie kwartier voor de spiegel door. Met onze ruime collectie vind je altijd een kwalitatieve spiegel die past bij jouw wensen. Inmiddels is onze collectie flink uitgebreid en is met maatwerk eigenlijk alles mogelijk!

20 JUN 2018
Zo maak jij je eigen badkamer moodboard

Je hebt bouw of verbouwplannen voor je badkamer, leuk! Onze site is een bron van inspiratie en staat vol met mooie afbeeldingen. Goed om te weten: jouw favoriete badkamerfoto’s kun je heel eenvoudig bewaren in “mijn verlanglijst”. Zo creëer je een eigen moodboard.

11 APR 2018
Zo haal jij het voorjaar in de badkamer

Het lentezonnetje schijnt weer heerlijk. En daar krijgen wij energie van! Jij toch ook? De lente is nu echt begonnen en daarom geven wij je een aantal tips voor een frisse upgrade van de badkamer.

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made