In het nieuws Ga terug

06 OKT 2021

LoooX op RTL4

Hoe gaaf is dit! We zijn te zien in het tiende seizoen van Van Woonvilla naar Droomvilla weer te zien op RTL 4. In dit nieuwe seizoen zie je veel nieuwe LoooX producten. Deze worden ten toongestel in onze nieuwe(!) showroom. Hier vertelt Remco je alles over onze bestaande en nieuwe producten.

01 FEB 2021
Kies de perfecte badkamerspiegel | 5 LoooX tips

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Dagelijks brengen we gemiddeld drie kwartier door voor de spiegel. Daarom is het extra belangrijk dat de spiegel helemaal aan jouw wensen voldoet! Weet je niet precies welke badkamerspiegel je moet kiezen? Dan gaan deze 5 tips je verder helpen. Lees het hier!

11 AUG 2020
Binnenkijken: deze badkamer heeft de LoooX

Thuis bij Marije! Marije is interieurontwerper en styliste, ze geeft interieuradvies bij mensen thuis. Vorig jaar kocht ze met haar gezin een vervallen boerderij uit 1840 in de bossen die volledig gerenoveerd werd. Het hele huis werd van de grond af aan opnieuw opgebouwd en ingericht. Als klap op de vuurpijl won ze vorig jaar op de woonbeurs een badmeubel naar keuze voor haar nieuwe badkamer. We spraken de winnares:

29 JUL 2020
LOOOX BLOG: 5 interieurtips voor jouw toiletruimte

Tegenwoordig willen steeds meer mensen dat de toiletruimte dezelfde styling heeft als de badkamer. En terecht, want hoe gaaf is eenheid in je huis?! In deze blog geven we je vijf tips om het woonkamergevoel ook door te trekken in de toiletruimte. Zit je er klaar voor?

11 MRT 2020
Sfeerverlichting in de badkamer: onmisbaar!

Sfeerverlichting in de badkamer geeft echt een ontspannen gevoel. Wij zijn er dol op. Zoals de naam al zegt: de lamp geeft enkel sfeer. Basisverlichting is dus essentieel. Onze LoooX collectie heeft twee type sfeerlampen waar je niet op uitgekeken raakt.

11 SEP 2019
Waarom je de VT Wonen & Design Beurs wil bezoeken

Spoileralert: WIN een meubel t.w.v. €1.750,-! Lees snel verder om te zien hoe je deze kunt winnen. Zoals je misschien wel hebt gelezen, staan wij van 1 tot en met 6 oktober met LoooX op de VT Wonen & Design Beurs 2019 in de RAI in Amsterdam.

19 JUN 2019
5 redenen waarom je de LoooX Mirror Shelf wilt hebben

Nieuw is de LoooX Mirror Shelf, een eiken plateau die je kunt combineren bij verschillende LoooX spiegels. Je ziet ze al veel terugkomen in tijdschriften en op tv. Nu zijn ze ook leverbaar bij ons en wat zijn ze gaaf! Daarom… 5 redenen waarom je de LoooX Mirror Shelf wilt hebben.

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made