augustus 12, 2020 ga terug

12 Aug

Volop LoooX badkamers bij Boer Staphorst!

Met ruim 22.000 m² aan badkamers, keukens, interieur, tuin, doe-het-zelf en bouwmaterialen kun je in Staphorst terecht voor allerlei wooninspiratie! Boer Staphorst is ook LoooX Tailor-Made Dealer. Dit houdt in dat je hier onze volledige badkamercollectie kunt bewonderen. Badkameradviseur Moniek vertelt er graag meer over.

Alles voor in en om je woning  

Moniek is al 16 jaar in dienst bij familiebedrijf Boer Staphorst. Zo vertelt ze: “wij werken met een enthousiast team, met kennis van zaken en zorgen voor een leuke dag voor de klant. Eigenlijk kun je bij ons je volledige woning inrichten, want wij hebben alles voor in en om de woning. Ook badkamers!” 

LoooX Tailor-Made in Staphorst  

Op gebied van badkamer kun je hier genoeg bewonderen! Je vindt hier alle stijlen, waaronder LoooX. Ook vind je hier diverse kleuren van ons eiken en kun je hier terecht voor maatwerk LoooX!  

Moniek vertelt verder: “LoooX is erg onderscheidend op onze afdeling en beide opstellingen vallen goed op! Leuk om te weten: de service stopt niet bij de verkoop, ook bezorgen en monteren wij! Maar zelfs dan gaan we nóg een stapje verder. Bij oplevering maken we de hele badkamer schoon en ontvang je een leuke kortingspas om de rest van je woning in te richten. Hoe leuk is dat?” 

LoooX kopen?  

Benieuwd welke leuke LoooX opstellingen je hier kunt verwachten? Bekijk het resultaat onderaan de pagina! 

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.

www.boer-staphorst.nl

terug naar overzicht

LOOOX KOPEN

INFO

MAATWERK

INFO

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?