november 27, 2018 ga terug

27 Nov

Primeur: LoooX introduceert design waskommen

LoooX introduceert een nieuwe lijn waskommen. Zo wordt de LoooX collectie steeds uitgebreider en completer. Nieuw in het programma zijn verschillende design waskommen onder de noemer Sink Collection.

Handwerk door vakmensen

De Sink Collection bestaat uit drie soorten waskommen. Ten eerste een serie flinterdunne keramische waskommen, de Ceramic Raw. Deze waskommen worden met de hand afgewerkt waardoor elk product een unieke tekening heeft. Dankzij deze ruw afgewerkte finish ben je verzekerd van een gewaagde look! Leverbaar in de kleuren zwart, donker grijs, licht grijs en roest. De keramische waskommen hebben een afmeting van Ø400 x 150 mm.

Tijdloze serie waskommen

Gaat je voorkeur uit naar een elegante, witte waskom? Bekijk dan de Ceramic serie! Deze serie bestaat uit drie stijlvolle en vrijstaande waskommen die altijd binnen de stijl van de badkamer past. De ronde versie heeft een afmeting van Ø400 x 150 mm. De vierkante waskom heeft een afmeting van 410 x 410 x 145 mm. Tot slot hebben we een rechthoekige variant met een afmeting van 490 x 400 x 145 mm. 

Stoer natuursteen

Tot slot is de collectie aangevuld met twee natuursteen waskommen, de Stone Low en Stone High. Natuurstenen waskommen met een unieke uitstraling en verkrijgbaar in de kleur zwart. De Stone Low heeft een afmeting van Ø420 x 130/200 mm en is gemaakt uit marmer. De achterzijde van de kom is 200 mm en de voorzijde heeft een hoogte van 130 mm. Dit betekent dat de kom in hoogte afloopt. De Stone High is gemaakt uit natuursteen en heeft een afmeting Ø400 x 230/300 mm. Ook deze kom loopt in hoogte af. Een opvallend design in de badkamer! 

Bekijk alle nieuwkomers in ons moodboard. It #loooxgood. 

terug naar overzicht

SINK COLLECTION

INFO

DEALER LOCATOR

INFO

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made