februari 04, 2021 ga terug

04 Feb

Pers uitbreiding LoooX | BoX met flens en Facet

Bij LoooX hebben we nieuwe items toegevoegd aan onze standaard collectie. Zo is onze BoX collectie uitgebreid met een BoX inclusief flens. Tot slot zijn enkele maatvoeringen van de Facet (badmeubel en hoge kast) aangevuld in de standaard collectie. Lees snel verder!

De inbouwnis met Flens

De bekende inbouwnissen van LoooX zie je in veel badkamers terug. Niet onterecht, want door de vele mogelijkheden past hij in elke stijl in huis. Je kent onze BoX serie in geborsteld rvs, met deur of zelfs betegelbaar. We hebben nu nieuwe kleuren aan de serie toegevoegd, namelijk in wit en zwart met flens. 

De flens rondom de box biedt zowel voordelen voor de installateur als voor de eindgebruiker. Hij is namelijk niet alleen gemakkelijker en sneller geïnstalleerd, maar geeft de badkamer ook een strakke uitstraling. Deze nieuwe BoX Flens is leverbaar in de kleuren wit en zwart. Deze BoX heeft een inbouw­diepte van 7 cm. Je kunt kiezen voor een breedte van 30 of 60 cm. Bekijk 'm hier

Facet badmeubel 

De LoooX Facet is een populair badmeubel met een slank design. Vanaf heden zijn er enkele standaard maatvoeringen toegevoegd aan ons standaard LoooX programma. Op kleur en op gewenste maatvoering blijven enkel beschikbaar in het Tailor-Made programma.  

Dit meubel is ideaal voor iedereen die een voorkeur heeft voor een slank design. De subtiele afwerking van dit eikenhouten meubel sluit naadloos aan op het minimalistische ontwerp. Anders dan bij Tailor-Made, kies je voor onze Wooden Facet uit de standaard collectie voor de kleur Old Grey. Het standaard badmeubel is leverbaar in 100, 120, 140 en 160 cm. Bekijk 'm hier.

Cabinet Facet 

Voorheen bevatte de collectie één hoge kast: onze Cabinet. We zien dat mensen steeds meer tijd doorbrengen in de badkamer, dus deze ruimte wordt steeds belangrijker. Juist daarom moet er meer plek zijn voor opbergen. Daarom hebben we besloten dat deze nieuwe opbergtopper (mét facet geslepen randen) ook onderdeel wordt van onze standaard collectie. Bekijk 'm hier

Voor beide meubels geldt: wil je toch graag een Facet meubel in White, Dark Grey of Black? Deze blijven enkel leverbaar bij onze Tailor-Made Dealers. Ook wanneer je een maatvoering wilt die afwijkt van de standaard collectie.

terug naar overzicht

BOX

INFO

FACET

INFO

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?