maart 17, 2020 ga terug

17 Mrt

Op visite bij Tailor-Made Dealer Grando Zwolle

Bij binnenkomst is het direct duidelijk: in deze fraaie showroom word je overspoeld met schitterende badkamers en keukens! Grando Zwolle is sinds 2 jaar geopend. We gingen hierover in gesprek met eigenaar Bas, lees je mee?

Bas Velzing, ondernemer in hart en nieren

Bas is eigenaar van Grando Zwolle. Hij komt uit een hardwerkende ondernemersfamilie. Uiteindelijk begon het ook bij hem kriebelen: het openen van een eigen zaak. En dat is zeker gelukt! Na goed onderzoek en gekeken te hebben wat hij wilde, rolde hij in het sanitair en keukens: Grando Zwolle! 

Bas Vertelt over de zaak: “Wij vinden klantbeleving erg belangrijk. Nét dat beetje extra. Dat is niet alleen achter je product staan, ook de communicatie naar de klant toe is erg belangrijk! Zo bellen we bijvoorbeeld voordat de verbouwing start even met de klant of ze er zin in hebben. Kleine moeite, mooi gebaar!"  

Toffe LoooX combinatie! 

De ingerichte ruimte laten je ogen niks te kort komen. Hier zijn zoveel stijlen te bewonderen, waaronder LoooX. Grando Zwolle is namelijk officieel LoooX Tailor-Made Dealer! In de showroom vind je twee badkamers met LoooX. Waaronder een combinatie met onze kleur old-grey én een badkameropstelling in matzwart. Benieuwd? Bekijk het resultaat onderaan de pagina. 

Woon je in de buurt van Zwolle en ben je op zoek naar LoooX? Wees welkom bij Grando Zwolle! 

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.

terug naar overzicht

KOOP LOOOX

INFO

TAILOR-MADE

INFO

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?