april 26, 2021 ga terug

26 Apr

Ontdek LoooX bij Keizers Tegels & Sanitair Oldenzaal

Woon je in de buurt van het Twentse Oldenzaal en ben je op zoek naar LoooX? Dan ben je bij Tailor-Made Dealer Keizers Tegels & Sanitair in Oldenzaal aan het juiste adres. Zodra je binnenkomt bij deze toonzaal word je omringd door de nieuwste trends en verschillende stijlen op gebied van tegels en sanitair. Luxe maar realistische badkamers die allemaal ontwikkeld zijn door designers en stuk voor stuk exclusief zijn.

Gastvrijheid hoog in het vaandel 

We gingen (op afstand) in gesprek met onze Tailor-Made Dealer. Gastvrijheid staat bij hen hoog in het vaandel. De medewerkers vertellen: "Keizers Tegels & Sanitair houdt van normaal, wij zullen niet in een strak pak staan, maar zullen de klant warm en open ontvangen. Bij het uitzoeken van je droombadkamer houden wij graag de lijntjes kort en zorgen wij voor persoonlijke begeleiding. Daarnaast staat Keizers Tegels & Sanitair voor luxe, hoge kwaliteit en service. De klant kan zelfs na jaren nog bij ons terecht voor service.”

Wat kan je verwachten bij Keizers? 

Wanneer klanten bij Keizers komen kunnen ze terecht voor topkwaliteit producten met een lange levensduur. Ook LoooX behoort tot het prachtige assortiment. De showroom is aangekleed met een facet meubel in zwart eiken. Je ziet het onderaan de pagina! Uiteraard kun je de gehele collectie van LoooX hier verkrijgen. Keizers helpt je graag bij dit traject: 

“Het is de passie van onze designers om samen met de klant een droombadkamer te realiseren. De klant kan zich laten inspireren in de showroom en maakt samen met ons een eerste ontwerp. Onze designers zitten vol met creativiteit en exclusieve ideeën, we horen dan ook vaak van de klant: ‘Dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken’, daar doen we het voor", aldus de medewerkers van Keizers! 

LoooX kopen?

Je bent van harte welkom bij Keizers Tegels & Sanitair in Oldenzaal. Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

Keizers Sanitair LoooX

terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made