april 21, 2021 ga terug

21 Apr

Ontdek LoooX bij Baderie Water en Vuur Groningen

Bij Baderie Water en Vuur is het kopen van je badkamer echt een feest! Deze toonzaal is inspirerend en bevat een verrassend en gevarieerd aanbod, waaronder LoooX. Benieuwd welke LoooX items je hier kunt verwachten? Lees dan verder!

Eigen vakmensen

We gingen (op afstand) in gesprek met Machteld van Water en Vuur en raakten in gesprek over de toonzaal. ‘Wat is typisch Water en Vuur’?, vroegen we aan haar. “We kijken echt naar de klantwens en realiseren dan vaak een ontwerp op maat. Met maatwerk krijg je immers echt precies wat de klant wenst. Met één aanspreekpunt, eigen vakmensen en een inspirerend assortiment proberen wij het verschil te maken.”, aldus Machteld.

Echt hout spreekt aan

Bij Water en Vuur vind je verschillende LoooX opstellingen in diverse stijlen én kleuren. Uiteraard is hier de gehele collectie inclusief maatwerk beschikbaar. Machteld vertelt vol trots: “LoooX is vernieuwend en echt hout spreekt de klant aan. Daarnaast komen steeds meer klanten in de winkel voor specifiek deze stijl, dat is erg leuk om te zien.”
 
Benieuwd geworden? Bekijk hieronder welke LoooX opstelling je o.a. kunt verwachten. Maak ook een afspraak bij onze Tailor-Made Dealer om alles te zien. 
 
Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made