maart 26, 2019 ga terug

26 Mrt

Ontdek en beleef LoooX bij Sanidrõme Fleming in Lochem

Badkamers verkopen is een feestje! Het motto van Sanidrõme Fleming in Lochem. Deze prachtige toonzaal is midden in het centrum gevestigd en zijn vanaf heden official LoooX Dealer. Lees je mee?

In gesprek met…

Hans en Jolanda Fleming, eigenaren van de toonzaal. Fleming is een echt familiebedrijf. Inmiddels is alweer de vierde generatie aan zet. Sanidrõme Fleming is daarmee een begrip in Lochem en omstreken.

Een huiselijk gevoel

“Voor ons is niet alleen het verkopen van een badkamer een feestje, ook willen we dat het kopen van de badkamer een feest moet zijn!” aldus Hans & Jolanda. Het huiselijke gevoel is direct merkbaar als je binnenloopt. De prachtige showroom is o.a. voorzien van zowel de standaard LoooX collectie alsook een Tailor-Made meubel in de kleurafwerking zwart. Fleming maakte het zwarte badmeubel compleet met onze waskommen, sfeerverlichting en ronde spiegel met matzwarte rand.

Bekijk een impressie van het Tailor-Made meubel onderaan het bericht. It #loooxgood! Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier

Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

terug naar overzicht
Koop LoooX
Tailor-Made