maart 24, 2020 ga terug

24 Mrt

LOOOXGOOD bij Meester Smeets Amsterdam

Amsterdamse gezelligheid vind je absoluut bij Meester Smeets. Een prachtige showroom waar het kopen van een nieuwe badkamer een feestje is! Benieuwd hoe ze dit doen? Lees snel verder en ontdek ook welke LoooX items je hier kunt verwachten.

In gesprek met Maikel 

“Ik ben de derde generatie Smeets in het familiebedrijf. Mijn opa is ooit gestart met het bedrijf in Amsterdam en inmiddels werkt mijn zoon (vierde generatie) op zaterdag af en toe mee”, vertelt Maikel, eigenaar van de zaak trots. Hij vertelt verder: “Al jaren kun je bij ons terecht voor je nieuwe badkamer, die je kunt uitzoeken in een ongedwongen sfeertje. Geen poppenkast, we zijn lekker onszelf en zetten graag de klant in het zonnetje. Dat is wie we zijn, lekker Amsterdams noemen we dat!

Verbouwde showroom met LoooX

Bij Meester Smeets zijn ze continu aan het verbouwen om de klant te blijven verrassen. Zo is ook onlangs een complete hoek vernieuwd met daarin twee LoooX combinaties. Hier vind je twee eiken badmeubels, in verschillende kleuren en gecombineerd met onze spiegels, accessoires en waskommen. Twee prachtige inrichtingen. “De eerste reacties zijn erg goed!”, vertelt Maikel enthousiast.

Bekijk het resultaat onderaan de pagina. It #LOOOXGOOD! Ook Meester Smeets is LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor onze complete LoooX collectie, inclusief maatwerk. Maikel ontvangt je graag in de showroom.

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.

terug naar overzicht

LOOOX KOPEN

INFO

MAATWERK SPIEGEL

INFO

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?