mei 01, 2017 ga terug

01 Mei

LoooX Wood Collection

LoooX lanceert een uitbreiding op de collectie sfeermakers voor de badkamer.

LoooX Wood & Light, een uitdagende productlijn die voor meer sfeer in de badkamer zorgt. Zoals de naam al aangeeft gaat het om massief eiken producten, gecombineerd met moderne verlichting die samen zorgen voor een elegante touch.

Wooden Drawer BoX

De massief eiken wastafelbladen (Wooden Base Shelf) worden uitgebreid met de Wooden Drawer BoX. Een moderne en praktische oplossing dankzij de massief eiken onderkast. De Wooden Drawer BoX wordt geleverd zonder wastafel, dus alle vrijheid om eindeloos te combineren. De Wooden Drawer BoX is leverbaar in de maten 100, 120, 140 en 160 cm. 

Wooden Mini Base Shelf

Nieuw in onze collectie is de LoooX Wooden Mini Base Shelf. De Mini Base Shelf is een stoer, eikenhouten wastafelblad voor in de toiletruimte. De LoooX Wooden Mini Base Shelf is de kleinere versie van de populaire Wooden Base Shelf. Uiterst geschikt voor in de kleine toiletruimte. De Wooden Mini Base Shelf wordt geleverd zonder fonteintje en is beschikbaar in de maten 40 en 60 cm.

Wooden Base Block

Uitbreidend op de Wooden Drawer BoX lanceert LoooX de Wooden Base Block. Een massief eiken bovenblad (Wooden Base Shelf) met onderkast (Wooden Block) van 1000 mm die speels onder de Base Shelf vandaan komt. Maak gebruik van de ruimte die je hebt en stap uit de comfort zone met deze speelse maar praktische oplossing.

Deze LoooX Wooden Base Block wordt geleverd in de maat 100 cm en de Wooden Base Shelf is verkrijgbaar in de maten 100, 120, 140 en 160 cm. De Wooden Base Shelf en Wooden Block combineren naadloos met de overige producten uit de LoooX Wood & Light Collection.

Wooden BoX Round

LoooX verrast met de Wooden BoX Round, een ronde versie van de reeds bestaande eikenhouten boxen. De combinatie van rvs en eikenhout maakt deze BoX Round echt heel bijzonder. Een speelse en moderne opbergbox in de maat Ø 500 mm. Met deze Wooden BoX Round kun je spelen met verschillende vormen en kleuren in je badkamerinrichting. De Wooden Box Round is een echte eyecatcher in iedere badkamer en perfect te combineren met de andere items uit de Wood & Light Collection. In het bijzonder met de nieuwe LoooX CM-Line spiegelserie. De Wooden BoX Round zal verkrijgbaar zijn in geborsteld rvs, mat zwart,  mat wit en antraciet.

terug naar overzicht

Wooden Drawer BoX

INFO

Wooden BoX Round

INFO

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Koop LoooX
Tailor-Made