november 10, 2021 ga terug

10 Nov

LoooX te zien in gloednieuwe AFAS Leusden

Het nieuwe AFAS in Leusden is in gebruik. Het megapand van ruim 8.000 m2 met theaterzaal, kantoor, sporthal en restaurant is indrukwekkend in alle opzichten! Wist je dat in alle sanitaire voorzieningen de LoooX toilet accessoires zijn verwerkt? Een referentie om trots op te zijn.

LoooX te zien in Leusden 

De enorme glazen koepel valt direct op zodra je Leusden inrijdt. Zo vind je hier het hoofdkantoor van AFAS Software, maar ook het AFAS theater, waar onlangs de musical 14 (Johan Cruif) in première ging. Ook LoooX vind je terug in het gehele pand. In alle sanitaire ruimtes vind je onze inbouw accessoires. 

Toiletborstel en wc-rollen uit het zicht 

Zo vind je in elke toiletruimte onze inbouw toiletborstel met rol-houder (CL8), gecombineerd met een inbouwnis (T-BoX) voor de overige rollen. Beide items zijn uitgevoerd in betegelbare-versie. De tegel is verwerkt in de deurtjes, waardoor je één mooi geheel krijgt. De binnenzijden zijn voorzien van onze antraciete kleur. 

Vol trots mochten onlangs een kijkje nemen in het indrukwekkende AFAS. Bekijk een impressie van het pand en onze producten onderaan deze pagina. 

Benieuwd wat we voor jou project kunnen betekenen? Neem contact met ons op! 

terug naar overzicht

CONTACT

INFO

COLLECTIE

INFO

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made