september 16, 2020 ga terug

16 Sep

LoooX te zien bij Baderie Kraus Zutphen!

Woon je in de buurt van Zutphen en ben je op zoek naar LoooX? Dan ben je bij Baderie Kraus aan het juiste adres. We gingen op de koffie bij onze Tailor-Made Dealer en in gesprek met Tim! Kom alles te weten over deze showroom en ontdek welke #loooxcombi je hier kunt verwachten!

In gesprek met… 

...verkoper Tim! Tim is al ruim tien jaar in dienst bij Baderie Kraus en werkt hier met veel plezier. “Het mooiste aan mijn baan is als klanten binnen komen met een plaatje hoe het moet worden. Het is dan de kunst om ze te verrassen met een ander, creatief ontwerp. Iets waar ze zelf niet direct aan zullen denken en hierdoor extra verrast worden!”  

#LOOOXGOOD in Zutphen 

Baderie Kraus is een begrip in Zutphen en omstreken. Hier kun je terecht voor een prachtige badkamer in het midden en hoog segment, inclusief installatie. In de showroom vind je ook een prachtige LoooX combinatie in standaard eiken kleur. Uiteraard ook op maat en in jouw gewenste kleur verkrijgbaar. Bekijk het resultaat onderaan de pagina. Spoiler alert! Binnenkort vind je hier ook een nieuwe combinatie (Tailor-Made) met o.a. een maatwerk meubel in het matzwart. Kortom: volop LoooX inspiratie!

Dus woon je in de buurt van Zutphen en ben je op zoek naar LoooX? Wees welkom bij Baderie Kraus!

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.

terug naar overzicht

KOOP LOOOX

INFO

TAILOR-MADE

INFO

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?