oktober 30, 2019 ga terug

30 Okt

LoooX verkrijgbaar bij Keuken & Badkamer Totaal in Gouda

In Gouda zit LoooX Tailor-Made Dealer Keuken & Badkamer Totaal. Deze mooie showroom is recentelijk geopend. Eigenaar Richard was bij de start van zijn showroom meteen duidelijk: hij wilde LoooX in zijn nieuwe showroom. En dat is gelukt!

"Een goed eerste jaar achter de rug"

Al enige tijd zat Richard te dubben om te starten met een showroom. Begin 2018 had hij een mooie locatie op het oog en toen is het snel gegaan.“Inmiddels is de showroom helemaal af en hebben we een goed eerste jaar achter de rug,” vertelt Richard trots.

#LOOOXGOOD in Gouda! 

De showroom is voorzien van twee prachtige LoooX opstellingen. “We zijn blij met beide opstellingen. Regelmatig krijgen we klanten in de showroom die specifiek op zoek zijn naar LoooX. Nu kunnen we ook echt twee mooie badkamers met LoooX laten zien”, aldus Richard. Bekijk het resultaat onderaan de pagina. 

Welkom bij Keuken & Badkamer Totaal Gouda

Leuk weetje: Richard gaat regelmatig eerst naar de klanten toe. Op basis van globale wensen tekent hij een potentiële badkamer in. Vervolgens komen ze naar de showroom om het ontwerp en definitieve producten uit te kiezen. Een leuke aanpak! Uiteraard is de showroom ook altijd open voor een bezoekje. Tot ziens bij Keuken & Badkamer Totaal Gouda!

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

terug naar overzicht

STORE LOCATOR

INFO

COLLECTIE

INFO

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made