april 29, 2021 ga terug

29 Apr

LoooX kopen? Welkom bij Baderie Mulder Deventer!

LoooX vind je door heel Nederland, zo ook in Deventer! Bij Baderie Mulder kun je terecht voor onze complete LoooX collectie. De LoooX combinatie die je hier kunt bewonderen is werkelijk prachtig. Lees snel verder.

In gesprek met… 

Esmee van Winkoop, adviseur bij Baderie Mulder. Esmee is bijna één jaar in dienst en zit helemaal op haar plek bij Baderie Mulder. De combinatie van het ontwerpen en in gesprek zijn met klanten spreekt haar het meeste aan. 

Badkamer kopen? 

Bij Baderie Mulder kun je uitstekend terecht voor je nieuwe badkamer of toiletruimte. De onlangs verbouwde showroom is verfrissend, inspirerend en voorzien van allerlei stijlen sanitair. Esmee vertelt verder: "We luisteren goed naar de wensen en behoeften van de klant. Je komt dan snel uit op maatwerk, daarom past LoooX ook zo perfect in onze ontwerpen. Bij ieder ontwerp gaan we echt in op details en proberen we de klant te verrassen. Verder hebben klanten hier één aanspreekpunt en werken we met een vast team van monteurs. Zo houden we de lijnen mooi kort.” 

Badkamer met LoooX? Het kan bij Mulder! 

Ook LoooX is hier goed vertegenwoordigd. Baderie Mulder is namelijk Tailor-Made Dealer. Zo kun je hier terecht voor onze complete LoooX collectie inclusief maatwerkmogelijkheden. Zowel Baderie Mulder als LoooX (hoofdkantoor) zijn gevestigd in het Overijsselse Deventer “Het is toch wel gaaf om dit te vermelden bij de gesprekken", zo vertelt Esmee trots! 

Benieuwd welke opstelling je hier kunt verwachten? Je ziet het onderaan de pagina. Je bent van harte welkom bij Baderie Mulder in Deventer. Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made