oktober 19, 2020 ga terug

19 Okt

LoooX kopen? Dat kan bij Sanidrõme Klok in Diever!

Leuk dat je weer leest! Vandaag vertellen we meer over Tailor-Made Dealer Sanidrõme Klok in het Drentse Diever! In deze showroom kun je terecht voor onze complete LoooX collectie. Benieuwd welk meubel je hier kunt spotten? Lees snel verder!

Volop badkamerinspiratie bij Sanidrõme Klok

We werden hartelijk ontvangen door Lianne! Telefoniste/receptioniste van deze showroom. In deze sfeervolle showroom word je overspoeld met mooie badkamers en toiletopstellingen. Sanidrõme Klok is in 1993 opgericht door de gebroeders Klok. Inmiddels zijn ze uitgebreid van installatiebedrijf naar een complete showroom waar je van a tot z wordt ontzorgd.

“Wij helpen onze klanten graag bij de realisatie van een nieuwe badkamer. In ons advies houden wij rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie zijn daarbij nét zo belangrijk”, vertelt Lianne trots!

LoooX in Diever

In Diever vind je een prachtige LoooX combinatie. De badkameropstelling is van massief eiken, voorzien van een stoere zwarte kleur. Het Facet meubel heeft een minimalistisch design die je hier op elk gewenste maatvoering kunt kopen! Uiteraard ook beschikbaar in onze andere eiken kleuren, waaronder Old Grey, Dark Grey en White. Lianne, en uiteraard ook de andere collega’s van Sanidrõme Klok, ontvangen je graag in de showroom. Uiteraard op gepaste afstand.

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

terug naar overzicht

KOOP LOOOX

INFO

MAATWERK

INFO

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made