maart 17, 2020 ga terug

17 Mrt

LoooX in hartje Amsterdam: welkom bij Dandy Bathrooms

In een typisch authentiek Amsterdams pand midden in het centrum van onze hoofdstad vind je Dandy Bathrooms! Een badkamerontwerp is nooit standaard bij deze Tailor-Made Dealer. Benieuwd hoe eigenaresse Carolien onze collectie heeft gepresenteerd in haar showroom? Lees snel verder. Spoiler-alert: dit wil je zien!

Open sinds 2017 

Dandy Bathrooms is open sinds oktober 2017. Carolien heeft altijd gewerkt in de interieur- en designbranche. En dat zie je direct terug in de showroom. “Onze werkwijze is anders dan die van anderen en hiermee willen we de klant verrassen. Zo combineren we retro met nieuw, modern met klassiek en creëren wij tijdloze badkamers! Hierdoor krijg je verrassende badkamerontwerpen die passen bij de wens van de klant. Finesse en kwaliteit in de badkamer die je een leven lang koestert", vertelt Carolien enthousiast!

Matzwart facet badmeubel

Ook bij de getoonde LoooX opstelling in de showroom zie je diverse stijlen terug. Het stoere, matzwarte facet meubel van eiken is gecombineerd met speelse patronen en accessoires. Wij vinden de combinatie prachtig, en jij? Loop gerust eens binnen om de badkameropstelling te bewonderen. 

Dandy Bathrooms is LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor onze complete collectie. Dus woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar LoooX? Carolien verwelkomt je graag in haar prachtige showroom! 

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.

terug naar overzicht

KOOP LOOOX

INFO

FACET MEUBEL

INFO

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?