januari 15, 2019 ga terug

15 Jan

LoooX Dealer aan het woord - Van Veen Tegels & Sanitair

In het Friese Sint Nicolaasga zit LoooX Dealer Van Veen Tegels & Sanitair. Dit is een splinternieuwe toonzaal, vanaf heden zijn zij Official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken!

In gesprek met…

De gezellige familie Van Veen. Van Veen Tegels & Sanitair is opgericht op 1 april 1987, door Rein en Wilma van Veen. Samen met Femke, Rommert, Johannes en het overige team vormen ze een hechte club en een mooi familiebedrijf.

#loooxgood

De toonzaal is splinternieuw. “Na ruim 30 jaar een tegelhandel te zijn geweest, zijn we sinds dit jaar uitgebreid met een splinternieuwe toonzaal, inclusief sanitair. Met deze uitbreiding kunnen we nu projecten van a tot z aanpakken, van bouwkundig tot oplevering. Een mooie verbreding!”, zo vertelt  Rommert. Ook de LoooX collectie inclusief maatwerkmogelijkheden zijn hier verkrijgbaar.   

De showroom is voorzien van een mooi Tailor-Made meubel en op maat gemaakte eiken nisplanken. Het resultaat zie je onderaan de pagina. It #loooxgood! Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier

Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

terug naar overzicht

BEKIJK ONZE COLLECTIE

INFO

DEALER LOCATOR

INFO

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made