november 02, 2018 ga terug

02 Nov

LoooX Dealer aan het woord - Sanidrõme Pennings Boxmeer

In Boxmeer gingen we in gesprek met Eddy Pennings. Hun prachtige toonzaal is midden in het centrum gevestigd. Vanaf heden zijn zij official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken.

In gesprek met

…. Eddy Pennings! In 2005 opende hij Sanidrõme Pennings. Sanidrõme Pennings is een mooi familiebedrijf en een begrip in de regio. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie gingen we in gesprek over hun toonzaal.

Out of the box projecten

“Aan de buitenkant verwacht je niet dat de toonzaal zo ruim is, vertelt Eddy trots. “Onze kracht ligt in het ontwerpen van creatieve badkameropstellingen. Out of the box denken is typisch iets voor ons! Wij vinden het altijd een uitdaging om de klant te verrassen met een creatief ontwerp. Is de schets af? Dan ontvang je binnen 2,5 uur een offerte, mooi hè?”

Waarom zijn jullie LoooX Dealer?

“We willen de klant blijven inspireren met nieuwe opstellingen en mooie producten. Inmiddels is daar ook LoooX Tailor-Made aan toegevoegd. Het maatwerk meubel in onze showroom is echt een plaatje! Het maatwerk sluit goed aan bij onze creatieve ontwerpen voor de klant. Met het maatwerk is namelijk alles mogelijk en daar worden zowel wij als de klant blij van”, aldus Eddy.

De showroom is voorzien van een mooi Tailor-Made meubel. Het resultaat zie je onderaan de pagina. It #loooxgood! Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier

Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

terug naar overzicht

BEKIJK ONZE COLLECTIE

INFO

DEALER LOCATOR

INFO

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made