december 06, 2018 ga terug

06 Dec

LoooX Dealer aan het woord - Korthout Boxtel

Ook Korthout Sanitair & Tegels te Boxtel is official LoooX Dealer. Een mooie toonzaal waar veel LoooX producten te zien zijn. Onder het genot van een bak koffie gingen we in gesprek met Ton Korthout, mede-eigenaar van de toonzaal. Lees je mee?

In gesprek met…

… Ton Korthout. Hij runt samen met zijn vader de toonzaal. Ook zijn zus is actief in de zaak. Je leest het al: een echt familiebedrijf! Kwaliteit, garantie en service zijn voor hen belangrijke kernwaarden.  

Recht door zee

De familie is al jaren actief in de sanitairbranche. Sinds 2015 is het ‘klusbedrijf’ uitgebreid met een mooie toonzaal. Deze toonzaal heeft een duidelijke visie “Wij bieden niet honderden sanitairmerken aan, maar onderscheiden ons in een selectie mooie en kwalitatieve merken. Goed is goed, vertelt Ton lachend. Ook houden we van duidelijkheid en korte lijnen. Hierdoor weet de klant altijd waar hij of zij aan toe is. Dit werkt vaak erg prettig.”

Waarom zijn jullie LoooX Dealer?

“Het aanbieden van maatwerk was voor ons een belangrijke reden om LoooX Dealer te worden. Met maatwerk is namelijk alles mogelijk. Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Ook staan we achter de LoooX spullen die we verkopen”, zo vertelt Ton. Onze LoooX collectie vind je in deze mooie toonzaal overal terug. Benieuwd naar het LoooX Tailor-Made meubel? Bekijk dan de foto’s hieronder.

Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier

terug naar overzicht

BEKIJK ONZE COLLECTIE

INFO

DEALER LOCATOR

INFO

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made