januari 13, 2020 ga terug

13 Jan

LoooX collectie bekijken? Dat kan bij Astra Badkamers & Tegels in Woerden

Bij Astra Badkamers & Tegels in Woerden ben je aan het juiste adres voor LoooX Tailor-Made! Hier kun je namelijk terecht voor onze complete LoooX collectie, inclusief maatwerkmogelijkheden. Lees snel verder.

In gesprek met Grada

We werden hartelijk ontvangen in de prachtige showroom van Grada en Peter Dokkum. Grada was voorheen lerares Frans en is uiteindelijk het familiebedrijf in gerold. “Een enorme switch, maar ook erg leuk! Bij het ontwerp van badkamers kan ik al mijn passie en creativiteit in kwijt. Mijn man Peter verzorgt met name de installatie en is een echte vakman. Een mooi, krachtig duo dus!” , aldus Grada. 

Moderne LoooX combinatie met marmer en zwart

Onlangs is de showroom compleet vernieuwd en erg licht, ruim én sfeervol ingericht. Bij Astra kun je terecht voor prachtige badkamers, toiletopstellingen en tegelvloeren. In deze vernieuwde showroom vind je ook een prachtige LoooX combinatie. Dit is een combinatie van marmer en matzwart. Zo vind je hier een maatwerk meubel in de kleurafwerking zwart in combinatie met overige LoooX elementen. Kijk onderaan de pagina voor het resultaat. It #loooxgood.

Graag tot ziens bij Tailor-Made Dealer Astra in Woerden!

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.

terug naar overzicht

ONZE COLLECTIE

INFO

LOOOX KOPEN

INFO

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made