januari 05, 2022 ga terug

05 Jan

Op bezoek bij LoooX Tailor-Made Dealer Verwijst in Uden

We gingen op bezoek bij Verwijst in Uden: badkamerspecialist en ook LoooX Tailor-Made Dealer. We gingen hier in gesprek met Gert-Jan Verwijst, eigenaar. Lees snel verder en lees alles over deze Tailor-Made Dealer!

Van installatie tot totaalleverancier

“We bestaan ondertussen alweer 67 jaar”, begint Gert-Jan zijn verhaal. We worden ontvangen in een ruim opgezette showroom met veel volledig gestijlde opstellingen. “Mijn vader is ooit begonnen met Verwijst als installateursbedrijf. Eigenlijk zijn we zodoende ook meer artikelen voor in de badkamer gaan leveren. We hebben een korte tijd nog keukens geleverd, maar zijn uiteindelijk weer teruggegaan naar de kern: sanitair.”

“Wat ik het allerleukste vind om te doen? Mijn handen uit de mouwen steken!”

Ondanks dat Gert-Jan eigenaar is, houdt hij zich voornamelijk bezig met de technische kant van de showroom. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van nieuwe opstellingen of combinaties. “We hebben een grote diversiteit aan producten en de grootste winkel in de regio. Daar zijn we trots op”, aldus Gert-Jan. Ook merk je aan alles dat het team hecht is en goed op elkaar is ingespeeld. 

LoooX bij Verwijst

In de toonzaal vind je twee volledige opstellingen met LoooX. Beide opstellingen met eikenhout in onze kleur Dark Grey. De ene opstelling is voorzien van een LoooX U-Frame meubel in Dark Grey, gecombineerd met een Rust waskom en Dark Grey accessoires én natuurlijk onze Twist. De tweede opstelling is ook erg gaaf. Hier vind je een dubbel Facet met twee keer de Organic spiegel. Deze zijn eigentijds en speels gecombineerd boven de meubels. Ook de Light Grey waskommen maken het geheel af. Gert-Jan vertelt dat de LoooX spiegels, waskommen en accessoires goed worden ontvangen door klanten. 

Verwijst is LoooX Tailor-Made Dealer. Dit betekent dat je ook voor maatwerkmogelijkheden terecht kunt bij deze toonzaal. Ook doe je hier genoeg LoooX inspiratie op! Meer informatie of inspiratie? Verwijst helpt je verder!
 
Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

terug naar overzicht

STORE LOCATOR

INFO

MAATWERK

INFO

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made