mei 12, 2021 ga terug

12 Mei

LoooX bij Sanidrõme Papendrecht: welkom!

De werkwijze van Sanidrõme Papendrecht is persoonlijk en de toonzaal is er één met sfeerbeleving. Hier past de LoooX collectie perfect tussen. Je kunt bij deze vestiging terecht voor onze complete collectie, inclusief maatwerk! Lees snel verder.

Toonzaal vol A-merken

We gingen op afstand in gesprek met Martine van Sanidrõme Papendrecht. Martine vertelt over Sanidrõme Papendrecht: ”Het aanschaffen van een nieuwe badkamer moet een feestje zijn, van begin tot eind. We nemen alle tijd voor het interieur- en kleuradvies, passend bij de wens van de klant. Ook staat onze toonzaal vol met diverse stijlen met A-merken, waaronder LoooX."

"Wij zijn blij met LoooX" 

Sanidrõme Papendrecht is Tailor-Made Dealer, dit betekent dat je hier terecht kunt voor de complete LoooX collectie, inclusief maatwerk. De opstelling die je hier kunt bewonderen is speels en eigentijds, je ziet het onderaan de pagina. “Wij zijn ontzettend blij met LoooX in de showroom, het is vernieuwend en met maatwerk kunnen we alle kanten op”, aldus Martine. 

LoooX kopen?

Je bent van harte welkom bij Sanidrõme Papendrecht. Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

terug naar overzicht
Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made