december 08, 2021 ga terug

08 Dec

LoooX vind je bij Rutters & Smits in Heerlen

Ook in Heerlen vind je LoooX. Rutters & Smits is hét adres voor jouw badkamer of tegelvloer. Van ontwerp tot realisatie: je kunt hier terecht voor het totaalpakket.

Het badkamerdesign dat bij jou past

Wil je een perfecte sfeer realiseren in huis? Dan ben je bij Rutters & Smits aan het juiste adres. Ook voor het creëren van een wellness gevoel óf het inrichten van een strakke design badkamer. Weet je nog niet precies hoe jouw droombadkamer eruit moet komen te zien? Dan doe je hier ook volop inspiratie op.

LoooX Tailor-Made in Heerlen

In deze toonzaal vind je twee complete LoooX opstellingen. De eerste opstelling bestaat uit een Old Grey U-Frame gecombineerd met onze donkergrijze keramische waskom. Natuurlijk is de opstelling ook voorzien van de nodige accessoires zoals de CM-Line spiegel en een Wooden Stool. Prachtig!
 
De Old Grey kleur komt vaker terug bij Rutters & Smits. Zo vind je een andere opstelling met een Base Block. Extra handig: de onderkast voorziet je van extra bergruimte! Ook bij deze opstelling zijn mooie accessoires toegepast zoals de Wooden BoX. Natuurlijk weer in dezelfde eikenhouten kleur. Zo maak je de badkamer één geheel!
 
Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Made Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

terug naar overzicht

STORE LOCATOR

INFO

MAATWERK

INFO

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made