juni 12, 2019 ga terug

12 Jun

De LoooX collectie bekijken? Dat kan bij Sanitiem Assen in Sleen

In het Drentse Sleen kun je terecht voor de complete LoooX collectie, want ook Sanitiem Assen is Official LoooX Dealer. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni a.s. bestaat het bedrijf alweer 40 jaar. "Reden voor een feestje", aldus eigenaar Arno! Kom gezellig langs tijdens het feestelijke jubileum en bekijk hier onze mooie collectie.

Begrip in de wijde omgeving

De showroom is al in 1979 opgericht. Sanitiem Assen is dan ook een begrip in de wijde omgeving waar je terecht kunt voor o.a. wand- en vloertegels, badkamers én volledige installatie. Eigenaar Arno Assen is trots op de zaak! 

Lopen door je toekomstige badkamer

Arno heeft een passie voor nieuwe technieken. Zo heb je in deze prachtige showroom een ware beleefruimte met 3D en virtual reality. Klanten kunnen zo door hun toekomstige badkamer lopen. Hoe leuk is dat? Ook is de showroom goed vertegenwoordigd met LoooX. “LoooX Tailor-Made hangt nu 4 maanden in de showroom en klanten zijn echt enthousiast. LoooX straalt warmte en luxe uit. Ook kan je met de accessoires de badkamer op een simpele manier helemaal opnieuw inrichten," aldus Arno. 

Arno en zijn collega's ontvangen je graag tijdens het feestelijke weekend op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni. Laat je verrassen voor de nieuwste badkamers onder het genot van een hapje, een drankje en diverse activiteiten! 

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

terug naar overzicht

KOOP LOOOX

INFO

ONZE COLLECTIE

INFO

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made