augustus 18, 2020 ga terug

18 Aug

De Badzaak in Harderwijk: volop LoooX inspiratie!

Eigenaar Youri van de Badzaak in Harderwijk weet als geen ander hoe een mooie badkamer ingericht moet worden. Dit zie je ook terug in zijn showroom. Hier word je namelijk overspoeld met prachtige badkamers, ook voorzien van ons LoooX programma. We spraken onze Tailor-Made Dealer!

“Een badkamer schaf je aan voor langere tijd” 

Youri zit 6 jaar met de zaak gevestigd in Harderwijk en is geen onbekende in de sanitairwereld. Naast beleving vindt Youri vertrouwen een belangrijke pijler in de showroom. Zo vertelt hij: “wij willen een vertrouwd gevoel meegeven. Een badkamer schaf je voor langere tijd aan en dat moet goed voelen. Je gaat er immers jaren van genieten!” 

Volop LoooX items in Harderwijk  

In Harderwijk kun je terecht voor een prachtige badkamer, inclusief montage en garantie. Ook vind je hier een greep uit onze LoooX collectie. Op de foto's hieronder zie je één van de opstellingen die je hier kunt verwachten. Dit eiken meubel met speels regaal middenstuk is voorzien van voldoende opbergruimte en leverbaar in diverse maten en kleuren. Maar dat is niet alles. Youri is continu bezig met de herinrichting van zijn showroom. Zo is onlangs de showroom uitgebreid met nieuwe LoooX meubels, o.a. in de eiken kleur zwart. Dus ben jij op zoek naar een droombadkamer, inclusief LoooX? Loop gerust eens binnen bij deze prachtige showroom.  

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.

terug naar overzicht

KOOP LOOOX

INFO

TAILOR-MADE

INFO
Hoe kunnen wij u helpen?