januari 28, 2020 ga terug

28 Jan

Bij Bruggink in Heelweg vind je deze prachtige LoooX combinatie

We gingen op visite bij Tailor-Made Dealer Bruggink in Heelweg. Hier vind je een complete LoooX opstelling, voorzien van een maatwerk meubel, hoge kast, accessoires en meer. Kijk snel verder en laat je inspireren!

Hecht team bij Bruggink 

We gingen in gesprek met verkopers Arno, Yvonne en Henri. Samen vormen ze een hecht team en zijn al jaren in dienst bij dit mooie familiebedrijf. Bij Bruggink kun je terecht voor prachtige keukens, badkamers en tegels. Naast het plaatsen van o.a. sanitair en keukens, kun je hier zelfs terecht voor renovatie en nieuwbouw van je woning. Alles zit hier onder één dak, inclusief montage! Het familiebedrijf bestaat al bijna 35 jaar en binnenkort wordt dit dan ook groots gevierd.   

Prachtige LoooX badkamer

Deze badkamer is echt een plaatje, verkoopster Yvonne vertelt hierover: “Het eikenhout is erg mooi en landelijk en dit hebben we stoer gecombineerd met zwarte elementen. We krijgen veel leuke reacties en de badkamer valt goed in de smaak.” Bekijk het resultaat onderaan de pagina. Woon je in de Achterhoek en ben je op zoek naar LoooX? Loop dan zeker eens binnen bij Bruggink in Heelweg! 

Op zoek naar een LoooX Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier. Ook LoooX Tailor-Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen.

terug naar overzicht

COLLECTIE

INFO

STORE LOCATOR

INFO

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made