juni 25, 2019 ga terug

25 Jun

Bekijk de volledige LoooX collectie bij Gijsberts in Apeldoorn!

In het Gelderse Apeldoorn zit LoooX Dealer Gijsberts gevestigd. In deze showroom vind je een prachtige LoooX opstelling, inclusief Tailor-Made badmeubel. Benieuwd wat je hier kunt verwachten? Lees dan snel verder!

In gesprek met…

Lammert Jan, eigenaar van Gijsberts Apeldoorn. Gijsberts is al meer dan 40 jaar een begrip in Apeldoorn en de wijde omgeving. Met een showroom van ruim 5.000 vierkante meter word je overspoeld met de nieuwste trends en mooie opstellingen op gebied van badkamers, keukens en tegels. 

#LOOOXGOOD! 

Bij Gijsberts kun je uitstekend terecht voor een nieuwe droombadkamer. Ook onze complete LoooX collectie is hier goed vertegenwoordigd. “Onze showroom is voorzien van ruim 50 badkameropstellingen. Klanten kunnen hierdoor vrijwel alle stijlen verwachten", vertelt Lammert Jan trots. De showroom is o.a. voorzien van een prachtig LoooX Tailor-Made badmeubel, gecombineerd met standaard LoooX items. Kijk snel naar het eindresultaat onderaan de pagina. It #loooxgood! Lammert Jan ontmoet je graag in zijn mooie showroom in Apeldoorn.  

Op zoek naar een LoooX Dealer bij jou in de buurt? Klik dan hier
Ook LoooX Dealer worden? Onze accountmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Klik hier om contact met ons op te nemen. 

terug naar overzicht

KOOP LOOOX

INFO

ONZE COLLECTIE

INFO
Koop LoooX
Tailor-Made