IN HET NIEUWS

06 DEC 2018

LoooX Dealer aan het woord - Korthout Boxtel

Ook Korthout Sanitair & Tegels te Boxtel is official LoooX Dealer. Een mooie toonzaal waar veel LoooX producten te zien zijn. Onder het genot van een bak koffie gingen we in gesprek met Ton Korthout, mede-eigenaar van de toonzaal. Lees je mee?

27 NOV 2018
Primeur: LoooX introduceert design waskommen

LoooX introduceert een nieuwe lijn waskommen. Zo wordt de LoooX collectie steeds uitgebreider en completer. Nieuw in het programma zijn verschillende design waskommen onder de noemer Sink Collection.

16 NOV 2018
LoooX Dealer aan het woord - Bubbelshop Wijchen

In Wijchen gingen we in gesprek met Bert de Graaf. Eigenaar van Bubbelshop in Wijchen. Vanaf heden zijn zij official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken.

02 NOV 2018
LoooX Dealer aan het woord - Sanidrõme Pennings Boxmeer

In Boxmeer gingen we in gesprek met Eddy Pennings. Hun prachtige toonzaal is midden in het centrum gevestigd. Vanaf heden zijn zij official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken.

28 SEP 2018
LoooX Dealer aan het woord - Van Manen Barneveld

In Barneveld gingen we in gesprek met Roel Slaa, eigenaar van Van Manen Badkamers. Een prachtige showroom van ruim 900 m². Vanaf heden zijn zij official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken.

01 SEP 2018
Bezoek LoooX tijdens de VT Wonen & Design beurs 2018

Van 2 - 7 oktober staan we wederom met LoooX op de VT Wonen & Design Beurs 2018! Dit is het grootste woonevenement van Nederland. Tijdens dit zesdaagse evenement zijn wij aanwezig in hal tien, standnummer 10.036. Zien we je daar?

24 AUG 2018
LoooX Dealer aan het woord - Hendriks ’s-Heerenberg

Met het plakken van de ‘LoooX Dealer’ sticker is het nu echt: Sanitair & Tegelzettersbedrijf Hendriks in 's-Heerenberg is Official LoooX Dealer! Bij LoooX Dealers kun je als klant, naast de huidige collectie, ook terecht voor maatwerkmogelijkheden. Tijd om nader kennis te maken.

Verzorg je product

ONDERHOUD

Neem contact op

CONTACT

Neem direct contact met ons op.

Waar koop je LoooX?