IN HET NIEUWS

13 JAN 2020

LoooX collectie bekijken? Dat kan bij Astra Badkamers & Tegels in Woerden

Bij Astra Badkamers & Tegels in Woerden ben je aan het juiste adres voor LoooX Tailor-Made! Hier kun je namelijk terecht voor onze complete LoooX collectie, inclusief maatwerkmogelijkheden. Lees snel verder.

02 JAN 2020
Keuken en Sanitair Design Kampen is LoooX Tailor-Made Dealer

Onlangs zijn we op visite geweest bij Pieter de Hoog, eigenaar van Keuken en Sanitair Design Kampen. Ook hij is official LoooX Tailor-Made Dealer! De LoooX combinatie die je hier kunt bewonderen is echt prachtig. Lees snel verder.

11 DEC 2019
Volop LoooX bij Middelkoop Culemborg

In mei was de (her)opening van Middelkoop in Culemborg. Het brede assortiment aan keukens, badkamer, vloeren en inbouwkasten laten je ogen echt niks tekort komen. Ook LoooX vind je volop terug in de showroom, want Middelkoop in Culemborg is Tailor-Made Dealer!

04 DEC 2019
Koop LoooX bij Tailor-Made Dealer Scheffer in Zelhem

Leuk dat je weer op onze nieuwspagina bent beland, want je leest in dit bericht meer over Scheffer in Zelhem: LoooX Tailor-Made Dealer! Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de complete LoooX collectie. We gingen hierover in gesprek met Eric.

21 NOV 2019
Het Badhuys Breda is LoooX Tailor-Made Dealer

In Breda zit LoooX Tailor-Made Dealer Het Badhuys. Een prachtige toonzaal waar je wordt overspoeld met mooie badkameropstellingen. Inmiddels zijn ze ook LoooX Tailor-Made Dealer. Lees snel verder en ontdek welke LoooX combinatie je hier kunt verwachten.

30 OKT 2019
LoooX verkrijgbaar bij Keuken & Badkamer Totaal in Gouda

In Gouda zit LoooX Tailor-Made Dealer Keuken & Badkamer Totaal. Deze mooie showroom is recentelijk geopend. Eigenaar Richard was bij de start van zijn showroom meteen duidelijk: hij wilde LoooX in zijn nieuwe showroom. En dat is gelukt!

30 OKT 2019
Terugblik VT Wonen & Design Beurs 2019

Wauw, wat was de VT Wonen & Design Beurs op 1 t/m 6 oktober gaaf dit jaar! De weken voorafgaand aan de beurs waren hectisch. Toch bestond de finaleweek uit een hoop enthousiasme en plezier. Elk jaar is het een uitdaging om een prachtige stand te ontwikkelen die voor iedereen voorziet van een unieke ervaring. Dit jaar is dit weer gelukt!

Verzorg je product

ONDERHOUD

Neem contact op

CONTACT

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made