IN HET NIEUWS

17 APR 2019

Ontdek en beleef LoooX bij Baderie Losser

Baderie in Losser is een prachtige showroom! Het familiebedrijf is van oudsher gevestigd in Losser en gevuld met prachtige sanitairmerken, waaronder LoooX. Vanaf heden zijn zij official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken.

02 APR 2019
Ontdek en beleef LoooX bij Baderie Winterswijk

Ook Baderie Winterswijk is official LoooX Dealer. Een mooie toonzaal waar veel LoooX producten te zien zijn. We gingen in gesprek met Chris. Lees je mee?

26 MRT 2019
Ontdek en beleef LoooX bij Sanidrõme Fleming in Lochem

Badkamers verkopen is een feestje! Het motto van Sanidrõme Fleming in Lochem. Deze prachtige toonzaal is midden in het centrum gevestigd en zijn vanaf heden official LoooX Dealer. Lees je mee?

05 MRT 2019
LoooX Dealer aan het woord - Sanidrõme van Lieshout Veghel

We gingen op bezoek bij Sanidrõme van Lieshout in Veghel! Ook deze toonzaal is voorzien van een LoooX Tailor-Made badmeubel en zijn Official LoooX Dealer. Lees je mee?

05 MRT 2019
LoooX Dealer aan het woord - Sanidrõme Jans Beeke Gemert

Sanidrõme Jans Beeke is een begrip in de regio. Vorig jaar zijn ze, na 3 jaar intensief verbouwen, verhuisd naar een splinternieuwe locatie in Gemert. Inmiddels zijn ze Official LoooX Dealer. Tijd om nader kennis te maken met dit familiebedrijf.

22 FEB 2019
De mooiste spiegels voor in de badkamer

Een mooie spiegel is onmisbaar in de badkamer. Dagelijks brengen we gemiddeld drie kwartier voor de spiegel door. Met onze ruime collectie vind je altijd een kwalitatieve spiegel die past bij jouw wensen. Inmiddels is onze collectie flink uitgebreid en is met maatwerk eigenlijk alles mogelijk!

06 FEB 2019
LoooX Dealer aan het woord - Sanidrõme Hardeman

Onlangs waren we bij Sanidrõme Hardeman in Veenendaal! We gingen in gesprek met Werner Hardeman, eigenaar van deze mooie toonzaal. Bij Sanidrõme Hardeman kun je terecht voor de complete LoooX collectie. Lees je mee?

Verzorg je product

ONDERHOUD

Neem contact op

CONTACT

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made