IN HET NIEUWS

16 NOV 2020

Uitbreiding LoooX collectie | Toiletaccessoires in wit & matzwart

Onze LoooX collectie is uitgebreid met nieuwe kleuren! Deze kleuren matchen helemaal met de industriële badkamertrend. Zo zijn verschillende items uit onze Closed serie uitgebreid met de kleur matzwart én wit. De Rail & Roll accessoires (wc-rol- en handdoekhouder) zijn naast rvs en matzwart, nu ook leverbaar in de kleur wit. Je leest het hieronder!

19 OKT 2020
LoooX kopen? Dat kan bij Sanidrõme Klok in Diever!

Leuk dat je weer leest! Vandaag vertellen we meer over Tailor-Made Dealer Sanidrõme Klok in het Drentse Diever! In deze showroom kun je terecht voor onze complete LoooX collectie. Benieuwd welk meubel je hier kunt spotten? Lees snel verder!

16 SEP 2020
LoooX te zien bij Baderie Kraus Zutphen!

Woon je in de buurt van Zutphen en ben je op zoek naar LoooX? Dan ben je bij Baderie Kraus aan het juiste adres. We gingen op de koffie bij onze Tailor-Made Dealer en in gesprek met Tim! Kom alles te weten over deze showroom en ontdek welke #loooxcombi je hier kunt verwachten!

18 AUG 2020
De Badzaak in Harderwijk: volop LoooX inspiratie!

Eigenaar Youri van de Badzaak in Harderwijk weet als geen ander hoe een mooie badkamer ingericht moet worden. Dit zie je ook terug in zijn showroom. Hier word je namelijk overspoeld met prachtige badkamers, ook voorzien van ons LoooX programma. We spraken onze Tailor-Made Dealer!

12 AUG 2020
Volop LoooX badkamers bij Boer Staphorst!

Met ruim 22.000 m² aan badkamers, keukens, interieur, tuin, doe-het-zelf en bouwmaterialen kun je in Staphorst terecht voor allerlei wooninspiratie! Boer Staphorst is ook LoooX Tailor-Made Dealer. Dit houdt in dat je hier onze volledige badkamercollectie kunt bewonderen. Badkameradviseur Moniek vertelt er graag meer over.

11 AUG 2020
Binnenkijken: deze badkamer heeft de LoooX

Thuis bij Marije! Marije is interieurontwerper en styliste, ze geeft interieuradvies bij mensen thuis. Vorig jaar kocht ze met haar gezin een vervallen boerderij uit 1840 in de bossen die volledig gerenoveerd werd. Het hele huis werd van de grond af aan opnieuw opgebouwd en ingericht. Als klap op de vuurpijl won ze vorig jaar op de woonbeurs een badmeubel naar keuze voor haar nieuwe badkamer. We spraken de winnares:

29 JUL 2020
LOOOX BLOG: 5 interieurtips voor jouw toiletruimte

Tegenwoordig willen steeds meer mensen dat de toiletruimte dezelfde styling heeft als de badkamer. En terecht, want hoe gaaf is eenheid in je huis?! In deze blog geven we je vijf tips om het woonkamergevoel ook door te trekken in de toiletruimte. Zit je er klaar voor?

Verzorg je product

ONDERHOUD

Neem contact op

CONTACT

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?