IN HET NIEUWS

06 JUL 2021

LoooX kopen? Een ruime keuze bij Verwarming & Sanitair Shop!

Ben je op zoek naar variatie met LoooX? Dan ben je bij Josefien en Ad, van Verwarming & Sanitairshop in Oud Gastel, aan het juiste adres. Ze hebben een prachtige toonzaal, en zijn sinds vorig jaar aangesloten als Tailor-Made Dealer. Je kunt hier dus ook terecht voor maatwerk. Ben je benieuwd geworden naar deze toonzaal? Lees en kijk dan snel verder.

23 JUN 2021
Deze prachtige LoooX combinaties vind je bij BouwPartner Jac Klijn in Kaatsheuvel

Woon je in de buurt van het Brabantse Kaatsheuvel en ben je op zoek naar LoooX? Je bent van harte welkom bij BouwPartner Jac Klijn. De LoooX opstellingen die je bij deze LoooX Tailor-Made Dealer kunt bewonderen zijn werkelijk prachtig. Lees snel verder!

16 JUN 2021
LoooX kopen? Welkom bij Bouwcenter Nelemans in Etten-Leur!

Bouwcenter Nelemans in Etten-Leur heeft een mooie collectie badkamer opstellingen in diverse stijlen. Van klassiek, modern en landelijk tot aan luxe, wellness en maatwerk. Je kunt hier uitgebreid inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer. Ook kun je hier terecht voor LoooX Tailor-Made: onze volledige collectie inclusief maatwerk. Lees snel verder!

12 MEI 2021
LoooX bij Sanidrõme Papendrecht: welkom!

De werkwijze van Sanidrõme Papendrecht is persoonlijk en de toonzaal is er één met sfeerbeleving. Hier past de LoooX collectie perfect tussen. Je kunt bij deze vestiging terecht voor onze complete collectie, inclusief maatwerk! Lees snel verder.

29 APR 2021
LoooX kopen? Welkom bij Baderie Mulder Deventer!

LoooX vind je door heel Nederland, zo ook in Deventer! Bij Baderie Mulder kun je terecht voor onze complete LoooX collectie. De LoooX combinatie die je hier kunt bewonderen is werkelijk prachtig. Lees snel verder.

26 APR 2021
Ontdek LoooX bij Keizers Tegels & Sanitair Oldenzaal

Woon je in de buurt van het Twentse Oldenzaal en ben je op zoek naar LoooX? Dan ben je bij Tailor-Made Dealer Keizers Tegels & Sanitair in Oldenzaal aan het juiste adres. Zodra je binnenkomt bij deze toonzaal word je omringd door de nieuwste trends en verschillende stijlen op gebied van tegels en sanitair. Luxe maar realistische badkamers die allemaal ontwikkeld zijn door designers en stuk voor stuk exclusief zijn.

21 APR 2021
Ontdek LoooX bij Baderie Water en Vuur Groningen

Bij Baderie Water en Vuur is het kopen van je badkamer echt een feest! Deze toonzaal is inspirerend en bevat een verrassend en gevarieerd aanbod, waaronder LoooX. Benieuwd welke LoooX items je hier kunt verwachten? Lees dan verder!

Verzorg je product

ONDERHOUD

Neem contact op

CONTACT

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made