IN HET NIEUWS

27 FEB 2018

Een trendy spiegel met zwart detail

LoooX beschikt over een ruim assortiment aan badkamerspiegels. Onlangs is de collectie uitgebreid met een prachtige nieuwkomer: de LoooX Mirror Black Line. Een trendy spiegel, voorzien van een stoer zwart detail en verschillende mogelijkheden.

15 FEB 2018
Badkamerlook van 2018: hip & functioneel!

De badkamertrends voor 2018 laten zien dat de badkamer hip en functioneel kan zijn. De LoooX inbouwnissen sluiten perfect aan bij deze trend.

15 JAN 2018
Een stoere zwarte look in jouw badkamer

Ook in 2018 is de stoere zwarte look nog ongekend populair! Dit zie je ook terug als badkamertrend. Zwarte items zorgen al snel voor een hele andere uitstraling. Wil jij ook een industriële, zwarte look in de badkamer? Lees dan verder!

09 NOV 2017
Uitbreiding LoooX Closed Serie

Bij LoooX maken we dagelijks stoere badkamermeubels en accessoires die een musthave zijn voor in de badkamer. Ontdek bijvoorbeeld onze LoooX Closed serie. Deze serie bestaat uit slimme toiletoplossingen voor in je toilet- of badruimte. Inmiddels is de collectie uitgebreid met twee nieuwkomers, namelijk de CL10 en CL11.

08 NOV 2017
5 redenen waarom de badplank een musthave is

De LoooX Wooden Bath Shelf is een ideaal badkameraccessoire. De badplank is sinds vorig jaar op de markt en inmiddels razend populair. Kort geleden ontvingen we met de badplank een nominatie voor beste VROUW-product van het jaar. Daarom…

03 OKT 2017
LoooX genomineerd voor de VROUW-award 2017

Onze LoooX Wooden Bath Shelf is genomineerd voor de VROUW-award 2017. En daar zijn we trots op!

01 MEI 2017
LoooX Wood Collection

LoooX lanceert een uitbreiding op de collectie sfeermakers voor de badkamer.

Verzorg je product

ONDERHOUD

Neem contact op

CONTACT

Neem direct contact met ons op.