IN HET NIEUWS

14 SEP 2021

Op zoek naar LoooX? Welkom bij Aqualon van Herk Riethoven!

Bij Aqualon van Herk in Riethoven ben je aan het juiste adres voor LoooX Tailor-Made. Deze showroom is sfeervol, huiselijk ingericht en bevat een verrassend en gevarieerd aanbod, waaronder LoooX! Lees snel verder en maak kennis met onze LoooX Tailor-Made Dealer.

07 SEP 2021
Volop LoooX bij Van Heugten Baddesign

In de prachtige showroom van Van Heugten Baddesign in het Brabantse Gemert kun je terecht voor de betere badkamer inclusief vakkundige installatie. In de ruim opgezette showroom vind je allerlei stijlen, de nieuwste trends en volop inspiratie, waaronder LoooX! Maak kennis met onze LoooX Tailor-Made Dealer.

26 AUG 2021
Ontdek LoooX bij Bliek Sanitair in Volendam

Bij Bliek Sanitair in Volendam ben je aan het juiste adres voor je nieuwe badkamer mét LoooX Tailor-Made. Hier kun je namelijk terecht voor onze complete LoooX collectie, inclusief maatwerkmogelijkheden. Benieuwd welke LoooX badkamers je hier kunt verwachten? Lees snel verder!

05 AUG 2021
LoooX vind je bij de trendy toonzaal Het Woonlab

In de mooie showroom van Het Woonlab in Barendrecht kun je al jouw interieurideeën in praktijk bekijken. Hier kun je terecht voor een stuk coaching, bijvoorbeeld voor de inrichting van jouw nieuwbouwwoning. Ook LoooX zit in het mooie assortiment. Uittesten? Ook dat kan bij Het Woonlab.

26 JUL 2021
Volop LoooX bij Sanidrõme van den Buijs in Breda

In de recentelijk vernieuwde showroom van Sanidrõme van den Buijs word je overspoeld met badkameropstellingen! Je vindt hier allerlei stijlen en merken, waaronder LoooX. Deze prachtige toonzaal is namelijk LoooX Tailor-Made Dealer. Benieuwd welke LoooX items je hier kunt verwachten? Lees dan verder!

20 JUL 2021
LoooX verkrijgbaar bij Bouw- en Keukencentrum Adriaan Verwoert

Woon je in de buurt van Opheusden en ben je op zoek naar LoooX? Je bent van harte welkom bij Bouw- en Keukencentrum Adriaan Verwoert, één van onze LoooX Tailor-Made Dealers. Je kunt hier terecht voor de complete LoooX collectie, inclusief maatwerk!

06 JUL 2021
LoooX kopen? Een ruime keuze bij Verwarming & Sanitair Shop!

Ben je op zoek naar variatie met LoooX? Dan ben je bij Josefien en Ad, van Verwarming & Sanitairshop in Oud Gastel, aan het juiste adres. Ze hebben een prachtige toonzaal, en zijn sinds vorig jaar aangesloten als Tailor-Made Dealer. Je kunt hier dus ook terecht voor maatwerk. Ben je benieuwd geworden naar deze toonzaal? Lees en kijk dan snel verder.

Verzorg je product

ONDERHOUD

Neem contact op

CONTACT

Neem direct contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?
Chat direct WhatsApp Telefoon
Koop LoooX
Tailor-Made