IN HET NIEUWS

19 SEP 2019

Volop LoooX bij Sanidrõme Van de Ven in Knegsel

Leuk dat je weer leest! Want ook in dit item laten we weer een prachtige LoooX combi zien. Deze week in de spotlight: LoooX Dealer Sanidrõme Van de Ven in Knegsel.

11 SEP 2019
Waarom je de VT Wonen & Design Beurs wil bezoeken

Spoileralert: WIN een meubel t.w.v. €1.750,-! Lees snel verder om te zien hoe je deze kunt winnen. Zoals je misschien wel hebt gelezen, staan wij van 1 tot en met 6 oktober met LoooX op de VT Wonen & Design Beurs 2019 in de RAI in Amsterdam.

26 AUG 2019
Ontdek LoooX bij Van Mook in Oosterhout

Ook in Oosterhout kun je terecht voor LoooX! In deze prachtige showroom word je overspoeld door onze complete badkamercollectie.

13 AUG 2019
LoooX aanwezig op de VT Wonen & Design Beurs 2019

Van 1 - 6 oktober staan we met LoooX op de VT Wonen & Design Beurs 2019! De afgelopen twee jaren waren een groot succes en dit jaar staan we er natuurlijk weer. In één oogopslag zie je onze complete badkamercollectie.

24 JUL 2019
Op de koffie bij LoooX Dealer Molenhuys in Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis zit LoooX Dealer Molenhuys gevestigd. In deze prachtige showroom word je overspoeld met mooie badkamers. Ook kun je hier terecht voor de complete LoooX collectie. We gingen hierover in gesprek met eigenaresse Jeaninne van der Molen.

25 JUN 2019
Bekijk de volledige LoooX collectie bij Gijsberts in Apeldoorn!

In het Gelderse Apeldoorn zit LoooX Dealer Gijsberts gevestigd. In deze showroom vind je een prachtige LoooX opstelling, inclusief Tailor-Made badmeubel. Benieuwd wat je hier kunt verwachten? Lees dan snel verder!

19 JUN 2019
5 redenen waarom je de LoooX Mirror Shelf wilt hebben

Nieuw is de LoooX Mirror Shelf, een eiken plateau die je kunt combineren bij verschillende LoooX spiegels. Je ziet ze al veel terugkomen in tijdschriften en op tv. Nu zijn ze ook leverbaar bij ons en wat zijn ze gaaf! Daarom… 5 redenen waarom je de LoooX Mirror Shelf wilt hebben.

Verzorg je product

ONDERHOUD

Neem contact op

CONTACT

Neem direct contact met ons op.

Koop LoooX
Tailor-Made